Κατηγορίες
Αθλήματα

Από τα προκριματικά στις “16” καλύτερες η Ματούλα

Ακόμα μια πολύ καλή εβδομάδα έχει η Μάρθα Ματούλα στο δυνατό χωμάτινο Futures των 25.000 δολαρίων του Ντεν Χάαγκ στην Ολλανδία.

Έχοντας μπει στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, η 25χρονη Ελληνίδα κέρδισε σήμερα την Ιταλίδα Jessica Pieri με 6-4, 6-3 σε 92 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τις “16” καλύτερες της διοργάνωσης.

Για τα προκριματικά, είχε κερδίσει την Κυριακή τη Γερμανίδα Liva Yildiz με 6-1, 6-1 και τη Δευτέρα την Εσθονή Anet Angelika Koskel με 6-2, 6-0.

Όπως αναφέρει το tennisnews, αγωνίστηκε και στο διπλό της διοργάνωσης του Ντεν Χάαγκ, μαζί με τη Γερμανίδα Antonia Schmidt, όμως στον 1ο γύρο ηττήθηκαν από τις Ολλανδέζες Eva Vedder και Stephanie Judith Visscher με 6-2, 6-4.

Αύριο, για τον 2ο γύρο του μονού, η Ματούλα θα αντιμετωπίσει την Εσθονή Maileen Nuudi, που κέρδισε στον 1ο γύρο την Ισπανίδα Irene Burillo Escorihuela, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2.

Νίκη στο 100άρι του Τσάρλεστον η Παπαμιχαήλ

Μετά από 2 ώρες και 54 λεπτά μιας μεγάλης μάχης και αρκετές διακοπές από τη βροχή, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε της Αμερικανίδας Ellie Douglas με 6-7 (5), 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στη φάση των “16” του τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Τσάρλεστον.

Η 29χρονη Ελληνίδα, θα περιμένει την αναμέτρηση της πρώην Top 100 παίκτριας Victoria Duval, με την προερχόμενη από τα προκριματικά Riya Bhatia, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Παρασκευή.

Στο διπλό θα παίξει σήμερα, μαζί με την Αμερικανίδα συμπαίκτριά της, Maria Mateas, απέναντι στην Douglas και στη Σέρβα Katarina Jokic.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected