Αθλήματα

Νέο μεγάλο άλμα από τον Μίλτο Τεντόγλου, αυτή τη φορά στη Στοκχόλμη (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε αλώβητος και από τη Στοκχόλμη, την τελευταία του στάση πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι, μπορεί να χρειάστηκε τέσσερις προσπάθειες για να βρει το ρυθμό του, ωστόσο για μια ακόμη φορά λειτούργησε αποτελεσματικά πετυχαίνοντας 8,31 μ. (1,7) και κατακτώντας τη νίκη στον αγώνα της σειράς Diamond League.

Ο αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του με 7,63 μ., συνέχισε με 7,81 μ., 7,78 μ., άκυρο, ενώ στο τελευταίο του άλμα πέτυχε 8,12 μέτρα. Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο και “χρυσός” το χειμώνα στο Βελιγράδι δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το μοναδικό μετάλλιο, που λείπει από την πλούσια συλλογή του και να επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά φέτος, πως είναι ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον πλανήτη.

Ο αθλητής στα πρώτα του άλματα είχε κάποια προβλήματα με τη φόρα του, λόγω του αέρα που άλλαζε, αλλά και της βαλβίδας. Δεύτερος με 7,98 μ. ήταν ο Τόμπιας Μόντλερ και τρίτος ο Φιλίπ Πράντβιττσα (Κροατία) με 7,82 μέτρα. Ο Τεντόγλου από την αρχή του χρόνου έχει μόλις μία ήττα, στον πρώτο του αγώνα στον κλειστό στην Οστράβα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected