Κατηγορίες
Διάφορα

Όταν τα λιοντάρια βρίσκουν τον…μάστορα τους : Ο ιπποπόταμος κάνει τρελό σπριντ και γλιτώνουν από του Χάρου τα δόντια! (vid)

Το λιοντάρια μπορεί να έχουν τον τίτλο του βασιλιά της ζούγκλας, όμως δεν το επιβεβαιώνουν σε όλες τις περιπτώσεις. Μία από αυτές καταγράφηκε στην Μποτσουάνα πριν από λίγες μέρες…

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, σε ένα ποτάμι στην περιοχή Σελίντα, τρία λιοντάρια επιχείρησαν να περάσουν από την μία όχθη στην άλλη, χωρίς να φαντάζονται αυτό που θα επακολουθούσε.

Ένας ιπποπόταμος που βρισκόταν πίσω από τις καλαμιές, τα εντόπισε και αποφάσισε να τους επιτεθεί, πραγματοποιώντας ένα απίστευτο σπριντ, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video.

Το ένα από τα λιοντάρια, αντιλαμβανόμενο την επικινδυνότητα κάνει πίσω και δεν συνεχίζει να προχωράει, με τα άλλα δύο προσπαθούν να βγουν στην ασφάλεια της στεριάς.

Το παμφάγο θηλαστικό βάζει στο στόχαστρο το ένα από αυτά, φτάνοντας σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις λίγα εκατοστά από τα να δαγκώσει, όμως την τελευταία στιγμή το υποψήφιο θύμα καταφέρνει να γλιτώσει από του χάρου τα… δόντια.

Δείτε το απίστευτο video

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected