Αθλήματα

Σε δύο ημιτελικούς ο Παγώνης στην Ουγγαρία

© tennisnews.gr

Ο Ράφα Παγώνης προκρίθηκε στα ημιτελικά του μονού στο Dunakeszi Cup της Ουγγαρίας, αλλά και του διπλού, όπου παίζει μαζί με τον Θάνο Χαιρόπουλο.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Παγώνης παρέμεινε αήττητος στο μονό της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe στα 12άρια που φιλοξενείται στο Dunakeszi της Ουγγαρίας, επικρατώντας σε ένα δύσκολο παιχνίδι του Ρώσου Dmitrii Artemev με 6-4, 4-6, 6-3.

Για 1η φορά έχασε σετ στο τουρνουά ο 11χρονος αθλητής του Ο.Α Γλυφάδας, Νο.2 στην κατάταξη της Ελλάδας στα 12άρια, ο οποίος προπονείται με τον Παντελή Μοσχούτη. Στη φάση των ομίλων είχε νικήσει τον Καζάκο Ansar Niyetkaliyev με 6-0, 6-3 και τους Ούγγρους Mihaly Ieliszejev με 6-1, 6-1 και Boldizsar Sonkodi με 6-2, 6-3.

Σήμερα θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης τον Σλοβάκο Filip Cierny, με φόντο μια θέση στον τελικό.

Στο διπλό, Παγώνης και Χαιρόπουλος έκαναν το 2 στα 2 σήμερα, κερδίζοντας τους Ούγγρους Bence Ujhazi και Barna Varga με 6-4, 6-3. Μπήκαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν σήμερα δυο ακόμα Ούγγρους, τους Noel Giovntsis και Domonkos Zsolt Kiss.

Ο Θάνος Χαιρόπουλος, συναθλητής του Παγώνη στον Ο.Α Γλυφάδας και Νο.7 στα 12άρια στη χώρα μας, είχε επίσης ένα πολύ καλό τουρνουά στα μονά, παραμένοντας αήττητος και χωρίς να χάσει σετ στη φάση των ομίλων, όπου έπαιξε με τρεις Ούγγρους παίκτες.

Κέρδισε τον Vilmos Peter Toth με 6-2, 6-4, τον Mate Lorinc Lipp με 6-0, 6-3 και τον Keve Ferenczi με 6-0, 6-0. Χθες έπαιξε με έναν ακόμα παίκτη από τη διοργανώτρια χώρα, τον Domonkos Zsolt Kiss, για την προημιτελική φάση, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected