Κατηγορίες
Διάφορα

Η θέληση για ζωή ήταν ισχυρή : Βρέθηκε ζωντανός ο ένας αγνοούμενος στη Χαλκιδική!

Ζωντανός εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει το reader.gr, οι έρευνες είχαν σταματήσει το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά και δύο της εθελοντικής ομάδας του ΟΦΚΑΘ, καθώς και ένα περιπολικό όχημα συνέχισαν τις έρευνες που έφεραν τα πρώτα ευχάριστα νέα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες στο σημείο επιχειρεί από αέρος ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο ιδιωτικά.

Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και έτσι ο ένας εκ των δυο αγνοουμένων – λόγω της κακοκαιρίας – εντοπίστηκε ζωντανός. Πρόκειται για τον 30χρονο, που είχε τα γενέθλια και έκανε πάρτι γενεθλίων στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Τον 30χρονο είδε το ελικόπτερο και ειδοποίησε ένα φορτηγό σημαίας Γιβραλτάρ που τον επιβίβασε.

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα τον οποίο ακολούθως μετέφεραν στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 25, 28 και 30 ετών. Στις αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό τους, από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο ιδιωτικά, ενώ συμμετέχουν και εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ με πεζοπόρα εθελοντικά τμήματα στην ακτογραμμή από την περιοχή που παρασύρθηκαν οι δύο νεαροί έως και τη Φούρκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected