Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διαιτησία

ΕΠΣ Ημαθίας : Τέλος εποχής για τον Μιχάλη Κελεσίδη

Τίτλοι τέλους για έναν ακόμη διαιτητή της σπουδαίας “φουρνιάς” που ανέδειξε η διαιτησία του νομού Ημαθίας.

Ο Μιχάλης Κελεσίδης πήρε την απόφαση να αποσυρθεί με τη λήξη της σεζόν που ολοκληρώθηκε και έτσι να “κλείσει” μια πορεία 12 ετών στον χώρο.

Ο 40χρονος αστυνομικός στο επάγγελμα, με καταγωγή από τη Νάουσα Ημαθίας, ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 από την ΕΠΣ Πέλλας και μέσα σε έναν χρόνο, κατάφερε να σφυρίξει στη Δ Εθνική κατηγορία, δείγμα του ταλέντου που έδειξε από τα πρώτα του παιχνίδια.

Το 2012, εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΠΣ Ημαθίας και έναν χρόνο μετά, ανήλθε στη Γ Εθνική όπου η ΚΕΔ τον εμπιστεύτηκε σε 16 παιχνίδια της κατηγορίας, σύμφωνα με τα στατιστικά του sportsup.gr

Το 2016 ήρθε μια νέα επιβράβευση, με την επιλογή του στους πίνακες διαιτητών Β Εθνικής (Football League), εκεί όπου παρέμεινε μέχρι το 2018 αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε καθοριστικά παιχνίδια, είτε ανόδου είτε για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τελευταίο του παιχνίδι ήταν ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας ανάμεσα στον Αστέρα Τριποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, τον οποίο και διαιτήτευσε, κλείνοντας μια καριέρα γεμάτη χαρές και διακρίσεις.

Όσον αφορά το μέλλον, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα μείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου, είτε ως παράγοντας είτε ως προπονητής, καθώς είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το Άρης – Εορδαϊκός (3/4/2016 για τη Γ Εθνική), ένα από τα 140 περίπου παιχνίδια εθνικών κατηγοριών που αγωνίστηκε ο Μιχάλης Κελεσίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected