Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Οριστικά παίκτης του ΠΑΟΚ ο Khaled Narey

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάλεντ Νάρεϊ. Όπως αναφέρει το Sport24, ο Δικέφαλος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ αντί 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες 200.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Όταν διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Νάρεϊ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ ετησίως.

Ο Νάρεϊ αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ και άρχισε την καριέρα του από την Μπέργκις Γκλάντμπαχ. Ακολούθησαν οι δεύτερες ομάδες των Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ, ενώ το 2015 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πάντερμπορν από τους Βεστφαλούς. Το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε ως ελεύθερος για την Γκρόιτερ Φιρτ (8 γκολ και 7 ασίστ σε 70 παιχνίδια), ενώ δύο χρόνια αργότερα πωλήθηκε αντί 1.7 εκατ. ευρώ στη Αμβούργο (11 γκολ και 9 ασίστ σε 84 αγώνες)

Το περσινό καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος με προορισμό τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχοντας 8 γκολ και 15 ασίστ σε 32 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο ίδιος επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected