Viral φέτος οι διοργανώσεις Foot Tennis στην Ελλάδα : Ολοκληρώθηκαν σε Άργος & Πέλλα, δράση στο Κιλκίς, επόμενη στάση Βελεστίνο και Καρπενήσι! (photos+vod)

Ποιος θα το περίμενε ότι η πρώτη διοργάνωση Foot Tennis στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βέροια το καλοκαίρι του 2016, θα γινόταν το εφαλτήριο για μια σειρά από ανάλογες δράσεις ανά την Ελλάδα!

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο αγαπημένος τρόπος προπόνησης των ποδοσφαιριστών αποκτά πλέον τη μορφή…χιονοστιβάδας, καθώς όλο και περισσότερες περιοχές ζητούν πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής.

Κύριος εκφραστής στη διαδικασία αυτή ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr, Αργύρης Τσιγγενόπουλος που βοηθά σημαντικά στη διάδοση του αθλήματος και στηρίζει έμπρακτα τους κατά τόπους διοργανωτές, ώστε να υπάρξει η όσο το δυνατόν εφάμιλλη διεξαγωγή τόσο όσον αφορά τους κανόνες όσο και την αγωνιστική διαδικασία.

Η αρχή έγινε φέτος στην Πέλλα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Μελισσίου, ένα χωριό 4 χλμ νοτιοδυτικά των Γιαννιτσών, όπου συγκεντρώθηκαν 22 ομάδες. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, με την “The Corner Esovalta” (Σάρα Ρέις και Τάσος Ταουσιάνης) να κατακτά τον τίτλο.

δείτε φωτογραφίες :

Εντυπωσιακή η συμμετοχή και στο Άργος

Για ακόμη μία χρονιά, η 6η κατά σειρά, διοργανώθηκε στην πόλη του Άργους το Τουρνουά Foot Tennis. Ο ιστορικός Παναργειακός απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του αθλήματος, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν, καθώς συγκεντρώθηκαν 16 ομάδες οι οποίες απόλαυσαν τη συμμετοχή τους το τριήμερο 26-28 Ιουνίου.

Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η “Έπιπλα Λιάγκρης” (Παναγιώτης Καπλαντζής και Νίκος Λιάγκρης), οι οποίοι και παρέλαβαν το κύπελλο και τα μετάλλια τους, σε μια διοργάνωση που χαρακτηρίστηκε τόσο για την προβολή της (χρησιμοποιήθηκε ακόμη και drone που έκανε πιο θεαματικά τα πλάνα) όσο και για την παρουσία του κόσμου, στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς της πόλης.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

Δράση αυτή την περίοδο στη Γουμένισσα Κιλκίς

Το τρίτο χρονικά τουρνουά για το καλοκαίρι του 2022 είναι αυτό στη Γουμένισσα Κιλκίς.

Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στο Στάδιο της ομώνυμης κωμόπολης του νομού (44 χλμ από το Κιλκίς και 69 χλμ από τη Θεσσαλονίκη) η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πάικου Γουμένισσας, διοργανώνει το πρώτο τουρνουά Ποδοτένις, με τη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών.

δείτε μερικές φωτογραφίες :

Από ώρα σε ώρα η ανακοίνωση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής στο Βελεστίνο Μαγνησίας

Η τέταρτη κατά χρονική σειρά διοργάνωση για φέτος, είναι αυτή του Βελεστίνου στην πανέμορφη Μαγνησία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής της πρώτης διοργάνωσης στην περιοχή, που έχει σημαντική αθλητική παράδοση και ιδιαίτερη λατρεία για το ποδόσφαιρο.

Διοργανωτής είναι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και όπως πληροφορούμαστε, οι αγώνες θα έχουν συμβολικό χαρακτήρα, κυρίως για τον τόπο διεξαγωγής.

Η σχετική αφίσα για την αναγγελία της διοργάνωσης :

Οριστικές οι ημερομηνίες διεξαγωγής για το 2ο Τουρνουά Foot Tennis στο πανέμορφο Καρπενήσι!

Για ακόμη μία χρονιά, η Ευρυτανία θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει το καινοτόμο άθλημα του ποδοτένις, καθώς το Καρπενήσι ανακοίνωσε ήδη τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά.

Από τις 8 έως τις 10 Αυγούστου, το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων θα φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση, με την αρωγή του συλλόγου ποδοσφαίρου σάλας Καρπενήσι Futsal, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και τον ΟΠΑΣΤΕ-Π.Ε. Ευρυτανίας. Η διοργάνωση τελεί υπό την «σκέπη» του Δήμου Καρπενησίου, που παραχωρεί τον χώρο και την αιγίδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Κυριακή 7 Αυγούστου, όταν και θα λάβει χώρα η κλήρωση.

Η σχετική αφίσα :

Ενδιαφέρον από πέντε ακόμη περιοχές, μεγάλος στόχος η Θεσσαλονίκη!

Είναι επίσης εντυπωσιακό το γεγονός πως αρκετές ακόμη περιοχές της Ελλάδας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη διεξαγωγή τουρνουά Foot Tennis.

Η Κομοτηνή, τα Μουδανιά Χαλκιδικής, ο Αλμυρός Βόλου, η Φωκίδα αλλά και η Καλαμάτα έχουν ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πόλη της Θεσσαλονίκης!

Σύντομα τα νεότερα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected