Κατηγορίες
Super League 2

Η ομάδα πρωτοβουλίας της Βέροιας αναφέρθηκε στο πλάνο για μία αξιοπρεπή πορεία

Συγκέντρωση για την επόμενη μέρα της Βέροιας έγινε το βράδυ της Τετάρτης (13/07) παρουσία του Χρήστου Μπίκα, της δημοτικής αρχής, τοπικών αρχών, παλαιμάχων και φιλάθλων. 

Όπως αναφέρει το FL News, ο επικεφαλής Στέφανος Αποστολίδης και ο Στέργιος Διαμάντης διάβασαν λίστα με 52 επιχειρηματίες που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν την προσπάθεια, ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι κάποια στιγμή η οικογένεια Μπίκα θα επιστρέψει.

Οι Αποστολίδης, Διαμάντης άκουσαν τον δήμαρχο να υπόσχεται βοήθεια και ενημέρωσαν ότι η οικογένεια Μπίκα θα τους δώσει το 51% με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία θα είναι βιώσιμη. Έπειτα από πιέσεις των παρευρισκομένων ο Αποστολίδης είπε ότι «πρέπει να συγκεντρώσουμε 250 χιλιάδες ευρώ.

Υπάρχουν έσοδα από ΕΡΤ, Στοίχημα, διαρκείας, πινακίδες. Μαζί με τη χορηγία της οικογένειας Μπίκα τα έσοδα θα φτάσουν τις 600 χιλιάδες. Όποιος θέλει μπορεί να είναι πρόεδρος. Έχουμε μιλήσει με πέντε προπονητές. Θα δημιουργήσουμε επιτροπές μεταγραφών, μάρκετινγκ, γηπέδου. Στόχος μας είναι μια πορεία με αξιοπρέπεια…».

*φωτ. verianet.gr

error: Protected