Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Όνειρο θερινής νυκτός η αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο : H Super League 1 δεν επιθυμεί καμία αλλαγή

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για την επόμενη σεζόν σε επίπεδο αναδιάρθρωσης, αλλά η Super League 1 έστειλε το μήνυμά της. Οι προθέσεις της ξεκάθαρες. Δεν θέλει να αλλάξει τίποτα!

Πώς λειτουργούσε το σύστημα τα προηγούμενα χρόνια; Ακριβώς αυτό επιθυμεί να συνεχιστεί. Με άλλα λόγια να πέσει ένας και ένας να παίξει μπαράζ με ομάδα της Super League 2.

Όπως αναφέρει το Sportime, την Τετάρτη (13/7) έγινε Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας και σε αυτό εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι. Οι πρώτοι έξι πάνε στα πλέι οφ, οι υπόλοιποι στα πλέι άουτ. Ο ουραγός υποβιβάζεται και ο προτελευταίος δίνει αγώνες μπαράζ.

Όλα αυτά κι ενώ υπήρχε η αίσθηση στις τάξεις της Super League 2 πως τη νέα σεζόν θα ανεβαίνουν απευθείας δύο ομάδες. Είναι εμφανές πως η Super League 1 αντιστέκεται στο συγκεκριμένο σενάριο.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα τώρα; Κάποια στιγμή θα συνεδριάσει και η Super League 2. Εκείνη θα φτιάξει τη δική της προκήρυξη. Προφανώς διαφωνώντας με την πρώτη κατηγορία, θα ζητήσει να ανέβουν περισσότερες ομάδες.

Τι θα ισχύσει στο φινάλε; Τη λύση θα δώσει η ΕΠΟ. Εκείνη θα πει ποια προκήρυξη δέχεται και τότε θα κλειδώσει ουσιαστικά το πόσοι θα πέφτουν και πόσοι θα ανεβαίνουν στην κορυφαία κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected