Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το φιλικό της ΑΕΚ με τη Γκενκ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της φιλικό στην καλοκαιρινή προετοιμασία αντιμετωπίζοντας την Γκενκ (17:00) στο Βέλγιο. 

Την αναμέτρηση μπορούν να την παρακολουθήσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στον άνετο χώρο του “Barok” Coffee-Bar, στην πιάτσα των ταξί στην Μερκουρίου Καρακωστή.

Η ΑΕΚ από την Τρίτη βρίσκεται στο Άλκμααρ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με τον Ματίας Αλμέιδα να πραγματοποιεί προπονήσεις σε υψηλή ένταση. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό με διπλές προπονήσεις καθημερινά και οι ρυθμοί έχουν ανέβει από νωρίς. Κάτι άλλωστε που είχε καταστήσει σαφές στους παίκτες του ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής.

Η αποστολή της Ένωσης ταξίδεψε από την Παρασκευή στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στο Γκενκ καθώς ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλικό τεστ της καλοκαιρινής προετοιμασίας με αντίπαλο την ομώνυμη βελγική ομάδα στο γήπεδό της. Ένα δυνατό πρώτο φιλικό ματς, στο οποίο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι θα είναι απόλυτα λογικό αν φανεί κούραση και ανετοιμότητα. Τόσο γιατί η προετοιμασία είναι στο αρχικό στάδιό της, όσο και γιατί, όπως προαναφέραμε, οι προπονήσεις είναι απαιτητικές. Συν τοις άλλοις η Γκενκ σε μια εβδομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected