Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Αναγέννηση Κολινδρού οι Δημήτρης και Νίκος Θυμιόπουλος

Στη γειτονική Πιερία και στον Κολινδρό θα συνεχίσουν την καριέρα τους τα αδέλφια Θυμιόπουλου.

Ο Δημήτρης και ο Νίκος ανακοινώθηκαν επίσημα από την ιστορική Αναγέννηση, που τα τελευταία χρόνια επιλέγει ποδοσφαιριστές από την Ημαθία.

Προπονητής στην ομάδα της Πιερίας είναι ο Ηλίας Μποταΐτης, με τα αδέλφια Θυμιόπουλου (από Φίλιππο Μελίκης, παλαιότερα σε Νίκη Αγκαθιάς, Θύελλα Σταυρού, Βέροια U15) να αποτελούν σημαντική προσθήκη καθώς πρόκειται για παίκτες που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση των αδερφών Θυμιόπουλου Δημήτρη και Νικόλα.

Δύο νέα ταλέντα με περγαμηνές και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 18 ετών αριστερό μπακ χαφ. Αγωνίστηκε στον Φίλιππο Μελίκης (Α ερασιτεχνική), στην Νίκη Αγκαθιάς (Γ Εθνική), στην Θύελλα Σταυρού (Α ερασιτεχνική). Πρωταγωνίστησε κάνοντας γεμάτες χρονιές. Επίσης έπαιξε στα κλιμάκια της ΕΠΣ Ημαθίας, στέφθηκε πρωταθλητής Ημαθίας με την Κ15 της ΠΑΕ Βέροιας επελέγη πανελλήνια στην ομάδα της ΑΕΚ Κ14.

ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, 17 ετών. Αγωνίζεται στις θέσεις : 10,δεξί και αριστερό εξτρέμ, δεξί μπακ, center for, αδερφός του Δημήτρη Θυμιόπουλου πρωταγωνίστησε και αυτός στον Φίλιππο Μελίκης (Α ερασιτεχνική) πετυχαίνοντας τρία τέρματα από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, δημιούργησε και 5 ασίστ αγωνίστηκε επίσης στην Θύελλα Σταυρού (Α ερασιτεχνική) και είχε ηγετικό ρόλο στα κλιμάκια της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το Δ.Σ τους καλωσορίζει στην οικογένεια των “Τσακαλιών” και τους εύχεται καλή χρονιά και καλή επιτυχία στους προσωπικούς στόχους και τους στόχους της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected