Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το Λεβερκούζεν-Παναθηναϊκός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Φιλικό παιχνίδι επιπέδου… Champions League για τον Παναθηναϊκό σήμερα. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Λεβερκούζεν (18:00) στο γήπεδο του Ζελ Αμ Σι, στο τρίτο, τελευταίο και πιο δύσκολο τεστ στην Αυστρία.

Το “Barok” Coffee-Bar υποδέχεται και απόψε τους θαμώνες του για ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας των φιλικών ομάδων!

Το «τριφύλλι» θα κληθεί να δείξει ετοιμότητα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν θα παίξει στους ομίλους του Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Χόρντουρ Μάγκνουσον με τον Ισλανδό στόπερ να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό. Θα αγωνιστούν, για μια ακόμη φορά, πολλοί παίκτες με τον Σέρβο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα τόσο απαιτητικό φιλικό.

Προπονητής της Λεβερκούζεν από το περασμένο καλοκαίρι είναι ο 43χρονος Ισπανοελβετός, Χεράρδο Σεοάνε. Η Λεβερκούζεν απέκτησε τον 19χρονο επιθετικό Άνταμ Χλόζεκ από τη Σπάρτα Πράγας έναντι 13,8 εκατ. ευρώ. Η πιο ηχηρή αποχώρηση ήταν αυτή του σέντερ φορ, Λούκας Αλάριο, που πουλήθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης Αυτό θα είναι το δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό για τη Λεβερκούζεν μετά το νικηφόρο 6-1 επί της Ντούισμπουργκ στις 21/7.

Οι επίσημες υποχρεώσεις των Γερμανών αρχίζουν στις 30 Ιουλίου με την Έλβεσμπεργκ για το Κύπελλο , ενώ στις 6 Αυγούστου είναι η πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected