Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχαιρετά τον ΦΑΣ Νάουσα μετά από 7 χρόνια ο Νίκος Παντζαρτζίδης

Μια…ζωή με την κυανόλευκη φανέλα ο Νίκος Παντζαρτζίδης, ωστόσο ήρθε η ώρα να πει αντίο!

Ο 25χρονος επιθετικός αποχαιρετά τον ΦΑΣ Νάουσα, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και με εξαίρεση τη θητεία του σε ΑΣ Ειρηνούπολης και Άτλαντα Ζερβοχωρίου, αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα για 7 συνολικά χρόνια.

Ο ίδιος μίλησε για το “αντίο” στα social media, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που αποχωρεί :

“Τίτλοι τέλους λοιπόν. Μετά από 7 χρόνια ήρθε και αυτή η στιγμή. Τόσο κράτησε ένα πολύ όμορφο αλλά και δύσκολο ταξίδι. Με χαρές, λύπες, γέλια, κλάματα.

Ήρθα σαν ένας πιτσιρικάς από ένα χωριό, χωρίς να ξέρω το μέγεθος αυτού του συλλόγου. Πέρασα πολλά και πέρασαν πολλά. Όμως ήμουν εδώ. Στα εύκολα κ στα δύσκολα, προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στο να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει.

Κυρίως στα δύσκολα δεν εγκατέλειψα ποτέ, αντιθέτως έκανα ότι μπορώ καλύτερο γι αυτόν τον σύλλογο. Δεν τα είχα ούτε θα τα έχω ποτέ καλά με όλους, διότι έχω μια προσωπικότητα που δεν μου επιτρέπει να κρύβομαι πίσω απ το δάχτυλο μου, ούτε να δίνω φθηνές δικαιολογίες.

Οι δρόμοι χωρίζουν, ο λόγος απλά αιωρείται

Φεύγω με ψηλά το κεφάλι γιατί στα δύσκολα δεν πήδηξα απ το καράβι, αλλά προτίμησα να κάνω κουπί. Το αν προσέφερα αρκετά θα το κρίνει ο κόσμος και θα το δεχτώ, μιας και η Νάουσα είναι ο κόσμος της.

Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί ίσως κάποιοι ενοχληθούν, αν και θα ήθελα να νιώσουν την ενόχληση που νιώθω εγώ.

Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα ότι καλύτερο, για φέτος και όχι μόνο. Εύχομαι να φτάσει εκεί που της αξίζει και ένα κομμάτι μου θα μείνει εκεί.

Εις το επανιδείν ΝΑΟΥΣΑΡΑ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected