Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Μεγάλη νίκη για τη Σακελλαρίδη στο Ντάρμσταντ

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών έδωσε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία επικράτησε της Hobgarski με 7-6 (5), 3-6, 7-5, μετά από 3 ώρες και 6 λεπτά μάχης.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Σακελλαρίδη ανέτρεψε το 5-4, 40-15 στο σερβίς της Γερμανίδας στο 1ο σετ, για να το κερδίσει στο tie-break. Στο 2ο σετ η Hobgarski “ξέφυγε” με 4-1 και διατήρησε τον έλεγχο ως το τέλος.

Στο αποφασιστικό σετ η Σακελλαρίδη προηγήθηκε αρχικά με 3-1, όμως έχασε τα επόμενα 4 games και έμεινε πίσω με 3-5. Στη συνέχεια κατάφερε να σώσει 2 match points – και πάλι στο σερβίς της Γερμανίδας – για να κάνει το break και να ισοφαρίσει σε 5-5. Αυτό ήταν το σημείο που άλλαξε οριστικά το παιχνίδι, με τη 19χρονη Ελληνίδα να κρατάει το σερβίς της για το 6-5 και να φτάνει σε νέο break στη συνέχεια, για την πολύ μεγάλη νίκη.

Η Σακελλαρίδη αυτή την εβδομάδα ανέβηκε σε νέο career high, φτάνοντας στο Νο.404 της παγκόσμιας κατάταξης. Πριν 10 μέρες έφτασε στον τελικό στο 25άρι του Γκέτσο της Ισπανίας και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε από τα προκριματικά στο Ντάρμσταντ, πετυχαίνοντας σήμερα την 3η της νίκη.

Στον 1ο γύρο των προκριματικών είχε κερδίσει την Γερμανίδα Tiziana Marie Schomburg με 4-6, 6-3, 10-3, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τη δυνατή Βελγίδα Tilwith Di Girolami, με 6-3, 3-6, 10-2.

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Maileen Nuudi από την Εσθονία, που επίσης ξεκίνησε από τα προκριματικά, για μια θέση στα προημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected