Διάφορα - Συνεργάτες

Στον διαδικτυακό “αέρα” το e-agrotiko.gr!

“Το καλό πράγμα αργεί να γίνει” λέει μια παροιμία κι αυτό ισχύει για το e-agrotiko.gr!

Από σήμερα, το e-agrotiko.gr είναι στη διάθεση σας, μια εξαιρετική ομολογουμένως δουλειά των συνεργατών της εταιρίας “ΑΦΟΙ Φωτιάδης ΟΕ”, που εδρεύει στη Βέροια και συγκεκριμένα στην οδό Θεσσαλονίκης 15.

Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα μοναδικό εγχειρίδιο για κάθε αγρότη στην Ελλάδα, “κουβαλώντας” την πολυετή εμπειρία των Ανταλλακτικών “Φωτιάδης” στον κλάδο των ανταλλακτικών και την εξειδίκευση στον τομέα των αγροτικών αυτοκίνητων.

Με ένα μόνο κλικ έχετε στο “πιάτο” όλα όσα αφορούν το αγροτικό αυτοκίνητο, αναπόσπαστο εργαλείο δουλειάς στον αγροτικό και όχι μόνο τομέα, όπου θα βρείτε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών, λιπαντικών και χημικών.

Η εταιρία “ΑΦΟΙ Φωτιάδης ΟΕ” συνεργάζεται με  τους καταλληλότερους προμηθευτές από Ελλάδα και εξωτερικό για σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Η γνώση, η εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα και τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά και λιπαντικά στην καλύτερη δυνατή τιμή αλλά και να σας λύσουν κάθε απορία.

Με πάνω από 60.000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς, η εξυπηρέτηση και η αποστολή των προϊόντων είναι πραγματικά άμεση, ενώ εξασφαλίζετε 100% τα χρήματα σας μέσα από τους τρόπους πληρωμής που θα επιλέξετε!

Να ευχηθούμε στους συνεργάτες μας, καλοτάξιδο το e-agrotiko.gr, μακροημέρευση και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες στο μέλλον!

*Η ιστοσελίδα ΕΔΩ, η σελίδα του facebook ΕΔΩ και του instagram ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected