Κατηγορίες
Super League 2

Και τώρα αρχίζει το “καλό” : Πέρασε από την ΕΕΠ το 2+1 άνοδοι από τη Super League 2!

Με αυτή την εισήγηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, πάει για επικύρωση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας!

Μεγάλη ένταση στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και σκορ 8-5, κάτι που σημαίνει πως αν δεν υπάρξει ανατροπή στην Εκτελεστική Επιτροπή, τότε η μεγάλη κατηγορία θα υποχρεωθεί να αλλάξει την προκήρυξη της!

Παράλληλα, θυμίζουμε πως η 21η Ιουλίου ήταν καταληκτική για τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι όλες οι ομάδες κατέβαλαν το παράβολο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα και ότι θα συμμετάσχουν όλες, αφού θα πρέπει να λάβουν και το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Η λίγκα θα έχει την Τρίτη (26/07, 13.00) ΔΣ με θέμα την υπογραφή της σύμβασης με την ΕΡΤ για τη νέα σεζόν. Την Πέμπτη (21/07) η επιτροπή υπό την προεδρία του Λεωνίδα Λεουτσάκου είχε τηλεδιάσκεψη με τη Δημόσια Τηλεόραση, ώστε να συζητηθούν οι όροι του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς, αλλά και το μπόνους κατάταξης (1-11) που δεν έχει καταβληθεί.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από πλευράς λίγκας οι Σταμούλης, Πρίτσας Βουγίδης και οι Καζίας, Παπαδημητρίου, Ροκάκης και από την ΕΡΤ οι Ζούλας, Χατζηγεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected