Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στη Σέριφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος

Ήταν να μη γίνει η αρχή στη Σέριφ. Κυρίως οι εμφανίσεις του Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού άνοιξαν τον δρόμο, με την εμπιστοσύνη των μόνιμων πρωταθλητών Μολδαβίας στους Έλληνες ποδοσφαιριστές (αλλά και στους προερχόμενους από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα ο Μπρούνο) να διατηρείται.

Και να συνεχίζεται, αφού πλέον, δίπλα στον Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος παραμένει στο ρόστερ της Σέριφ προστίθεται πλέον και ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος.

Όπως αναφέρει το Sport24, για τον 22χρονο μέσο η Σέριφ κατέθεσε προ ημερών πρόταση δανεισμού, με τις διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών (ειδικά οι δύο ομάδες είχαν και πρότερη εμπειρία από το αντίστοιχο περυσινό deal του δανεισμού του Αθανασιάδη) να καταλήγουν σε συμφωνία.

Ο Μπότος άφησε το προπονητικό κέντρο των “κιτρινόμαυρων” στο Αλκμάαρ, επέστρεψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το deal το οποίο και προβλέπει επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ για έναν χρόνο (ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι του ’23) και έτσι, ύστερα από την προηγούμενη διετία όπου αγωνίστηκε δανεικός στην Go Ahead Eagles, μετακομίζει την επόμενη σεζόν στο Τίρασπολ, με τη Σέριφ σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Μολδαβία να διατηρεί δικαίωμα αγοράς του έναντι 1 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτό το buy out να είναι υποχρεωτικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected