Διάφορα - Συνεργάτες

Οι επαναληπτικοί Ολυμπιακού και Άρη απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα (22:00) στο Καραϊσκάκης. Νωρίτερα (21.00) ο Άρης θα πρέπει να κάνει το αυτονόητο και να υπερασπιστεί το 5-1 του πρώτου ματς κόντρα στη Γκόμελ.

Δύο αναμετρήσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων και αναμένεται να προκαλέσουν ένα ακόμη…sold out στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε και κρατούσε το προβάδισμα ως το τέλος, η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε στο 93′ να κάνει το 1-1 και πλέον η ρεβάνς στο Καραϊσκάκης έγινε λίγο πιο δύσκολη για τους Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους» της Χάιφα (22:00 CosmoteSports 1) και θέλουν νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που θέλει να μπορέσει να φτάσει μέχρι τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη την προετοιμασία τους, με τον Πορτογάλο προπονητή να στέκεται στην αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του στο σημερινό ματς. Όσον αφορά τον Μπαράκ Μπακχάρ δεν έκρυψε πως οι Ισραηλινοί έχουν προπονηθεί στις εκτελέσεις πέναλτι.

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να επικρατεί η έκφραση «όλα γίνονται», αλλά στον Άρη είναι έτοιμοι να αρχίσουν τα σχέδια για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι «κίτρινοι» θα φιλοξενηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από την Γκόμελ (21:00 NOVA Prime), σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της UEFA στις ομάδες της Λευκορωσίας και με «προίκα» το 5-1 του πρώτου ματς, θα πρέπει να μην κατέβει καν στο γήπεδο για να αποκλειστεί.

Οι «κίτρινοι» πάντως όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος, κρατάνε χαμηλούς τόνους, με τον Αργεντινό προπονητή να ξεκαθαρίζει πως όλοι κοιτάζουν το παιχνίδι με την Γκομέλ και όχι την Μακάμπι. Από την άλλη οι Λευκορώσοι έδειξαν διάθεση να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την μεγάλη έκπληξη όπως επισήμανε και ο Βλάντιμιρ Νεβίνσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected