Κατηγορίες
Super League 1

«Βαρύ» το κλίμα στο Ολυμπιακό : Ακύρωση του ρεπό και ομιλία

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και έπαιρνε το «εισιτήριο» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, η Πέμπτη (28/07) αναμενόταν να είναι μία χαλαρή ημέρα, καθώς είχε δοθεί ρεπό από τον Πέδρο Μαρτίνς. Όμως, η οδηγία άλλαξε αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα.

Όπως αναφέρει το onsports, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως το ρεπό αναβάλλεται και έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 19:00. Όμως, όλοι θα πρέπει να είναι στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη μία ώρα νωρίτερα. Ήτοι στις 18:00 καθώς θα λάβει χώρα ομιλία. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο κόουτς των Πειραιωτών δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται υπό τρομερή πίεση, αν και ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο παραίτησης και σχολίασε πως είναι έτοιμος να συνεχίζει να δουλεύει για την αλλαγή της κατάστασης. Όμως, δεν αποκλείεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν.

Αν και το αρχικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του Πορτογάλου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο παρουσίας ακόμα και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο, ούτως ώστε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για τη «μαύρη» νύχτα του αποκλεισμού.

Άλλωστε, στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, όχι μόνο για τον Πέδρο Μαρτίνς για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας, αλλά και για παίκτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν, την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

error: Protected