Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ανακοίνωσε Καζαντζίδη και Περσίδη η Δόξα Δράμας

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε πρινλίγο την προσθήκη δύο ακόμη μεταγραφικών αποκτημάτων. Πρόκειται για τον Γιάννη Καζαντζίδη και το Γιάννη Περσίδη.

Ο 27χρονος Γιάννης Καζαντζίδης (12/7/95) γεννήθηκε στην Καβάλα και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις θέσεις της μεσαίας γραμμής καθώς και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε από την Καβάλα και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Νέστο Χρυσούπολης, Παλαιόχωρα, Αετό Ορφανού και Πανδραμαϊκό. Το Γενάρη επέστρεψε στην Καβάλα και σαν αρχηγός της ομάδας στήριξε την προσπάθεια στη Super League 2.

Για την ένταξη του στους «μαυραετούς» δηλώνει: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της Δόξας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θέλω να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και θα προσπαθήσω κάνοντας ότι μπορώ καλύτερο. Η Δόξα είναι μια ιστορική ομάδα και η φανέλα της είναι πολύ βαριά και βγάζει μεγάλη υποχρέωση για πολύ δουλειά. Το βασικό είναι να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο».

Ο 28χρονος Γιάννης Περσίδης (13/5/94) είναι μια ακόμη δραμινή παρουσία στη Δόξα. Γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της Δόξας, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε φορώντας τη φανέλα των «μαυραετών» και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εορδαϊκό, Ξηροπόταμο, Καλλίφυτο, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα και ΑΕ Αμπελοκήπων.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Περσίδης δήλωσε: « Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα δύσκολο, με πολλές απαιτήσεις, όπου πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά και να παρουσιάσουμε τη Δόξα που θέλει να βλέπει ο κόσμος μας. Το να φοράς τη φανέλα των «μαυραετών» είναι μεγάλη τιμή. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected