Κατηγορίες
Super League 2

Σοκαριστική είδηση : Σε κώμα ο Ντόνι Φαν Ιπέρεν μετά από σύγκρουση με αντίπαλο!

Σοκ στην Μολδαβία με τον τραυματισμό του πρώην αμυντικού της ΑΕ Καραϊσκάκης, Ντόνι Φαν Ίπερεν ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση αντίπαλου γκολκίπερ και σύμφωνα με δημοσίευμα που επικαλείται δηλώσεις γιατρού του νοσοκομείου βρίσκεται σε κώμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Μια ημέρα νωρίτερα η ομάδα ανακοίνωσε πάντως πως «η κατάσταση του παίκτη είναι σταθερή, είναι εκτός κινδύνου και ότι δεν είναι σε κώμα».

Άσχημη είδηση έρχεται από την Μολδαβία σχετικά με το σοβαρό τραυματισμό του Ντόνι Φαν Ίπερεν. Ο Ολλανδός αμυντικός της Ζίμπρου, που την τελευταία διετία αγωνίζονταν στον ΑΕ Καραϊσκάκης, χτύπησε στο κεφάλι στον σαββατιάτικο αγώνα με την Ντιναμό-Ότο για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος όταν συγκρούστηκε με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Φαν Ίπερεν κατέρρευσε στο χορτάρι χάνοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψαν οι γιατροί από το Νευρολογικό Ινστιτούτο στο Κισινάου στο jurnal.md, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε κώμα σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση:

«Ο ασθενής εισήχθη στην εντατική σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Τώρα, η κατάστασή του δεν έχει βελτιωθεί. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εγκεφαλικό κώμα Γλασκόβης 6-7 βαθμούς».

Οι πληροφορίες πάντως έρχονται σε αντίθεση με την ανακοίνωση που δημοσίευσε την Κυριακή η διοίκηση της Ζίμπρου Κισινάου, η οποία ανέφερε ότι «η κατάσταση του παίκτη είναι σταθερή, είναι εκτός κινδύνου και ότι δεν είναι σε κώμα».

Συγκεκριμένα η χθεσινή ανακοίνωση της Ζίμπρου ανέφερε τα εξής:

«Τα τελευταία νέα για την υγεία του Ντόνι είναι καλά! Μετά από τις τελευταίες έρευνες, που έγιναν σήμερα το πρωί, η ιατρική ομάδα αποτελούμενη από τους καλύτερους ειδικούς της χώρας, ανακοίνωσε ότι η κατάσταση του παίκτη είναι σταθερή, καθώς βρίσκεται εκτός κινδύνου. Αν και είναι ακόμη αναίσθητος, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι δεν έπασχε από ενδοκρανιακή αιμορραγία και ότι δεν βρίσκεται σε κώμα. Σήμερα ο παίκτης έδειξε τα πρώτα σημάδια επιστροφής και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Ντόνι, είμαστε μαζί σου, να είσαι δυνατός!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected