Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στον ΦΑΣ Νάουσα ο Kristan Pal, στο ρόστερ και ο Μούτσα

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον ΦΑΣ Νάουσα, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική με το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου.

Η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε τον 24χρονο Ούγγρο επιθετικό, Κρίσταν Παλ που αγωνίστηκε στην Ελλάδα σε Προοδευτική και ΑΟ Αγίου Νικολάου αλλά και τον επίσης 24χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Μούτσα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Οι ανακοινώσεις :

“Συνεχίζει τις πολύ δυνατές προσθήκες η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα, ώστε να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο στην περίοδο 2022-23 στη Γ΄ Εθνική θα προσφέρει θέαμα, αποτελέσματα και διακρίσεις στο φίλαθλο κοινό της πόλης και της περιοχής.

Στην κατεύθυνση αυτή, εκτός από τους πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ ή εξετάζονται για ένταξη από το προπονητικό τιμ, ξεκίνησαν ήδη οι προσπάθειες απόκτησης έμπειρων ξένων ποδοσφαιριστών, με ικανότητες, γνώση και εμπειρίες στα ελληνικά γήπεδα.

Πρώτη προσθήκη ξένου παίκτη είναι ο 24χρονος Ούγγρος σέντερ φορ Kristan Pal, ο οποίος θα βρεθεί στη Νάουσα την ερχόμενη εβδομάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Ούγγρος στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ιστορική Ουίπεστ, ενώ έχει αγωνιστεί στη Fehervar (Βίντι) και στη σλοβάκικη Stropkov. Από την περίοδο 2020-21 αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα της Προοδευτικής και του Αγίου Νικολάου.

Ο 24χρονος άσσος διακρίνεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα και την ποιότητα του, καθώς είναι ένα ποδοσφαιριστής με το ένστικτο του σέντερ φορ.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του ΦΑΣ Νάουσα, αφού ο παίκτης είχε προτάσεις από ομάδες της Super League 2.”

“Τον 24χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Μούτσα απέκτησε ο ΦΑΣ Νάουσα. Ο παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Δικεφάλου, στον Βόλο, στον Καραϊσκάκη στη Β΄ Εθνική και σε Καλλικράτεια και Γιαννιτσά στη Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα, ο τεχνικός σύμβουλος του ΦΑΣ Μιχάλης Αλεξιάδης πήρε το ‘πράσινο φως’ από τη διοίκηση για να αναζητήσει και ξένους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με την οριστικοποίηση της συμμετοχής της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, ο ΦΑΣ Νάουσα επέλεξε να συνεργαστεί με τον πολύπειρο Αντώνη Πολύζο στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Τέλος, έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Κοστίζουν 100 ευρώ στη θέση των επισήμων και 70 στην κερκίδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected