Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη…ρώσικη ρουλέτα η πρόκριση του Ολυμπιακού και τώρα Απόλλων Λεμεσού

Μετά το 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην εκτός έδρας αναμέτρησης για τον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Μια νίκη που ήρθε έστω και με αγχώδη τρόπο στα πέναλτι με 4-3!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 1-1 και η παράταση με 2-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 54′. Ο Μασούρας έδωσε τη μπάλα στον Ζινκερνάγκελ και εκείνος από θέση έξω δεξιά εξαπέλυσε δυνατό σουτ, που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Σλόβαν.

Προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, η Σλόβαν πολιόρκησε για πάνω από δέκα λεπτά την εστία του Βατσλίκ. Τελικά, οι Σλοβάκοι έφτασαν στην ισοφάριση με στημένη φάση. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν γρήγορα κόρνερ ενώ οι παίκτες των ερυθρολεύκων ήταν όλοι μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Άγκμπο να κάνει το δυνατό σουτ και τον Σάπονιτς με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής να σκοράρει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο Ολυμπιακός έκανε το 1-2 με σκόρερ τον Αγκιμπού Καμαρά στο 101′.

Κι όμως, ήρθε και δεύτερη ισοφάριση για την Σλόβαν στο ματς, που πέτυχε το 2-2 πάλι από στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ οι παίκτες της Σλόβαν έπαιξαν… βόλει μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού παίρνοντας τρεις κεφαλιές και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την κεφαλιά του Γκριν.

Στο 90+8′, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άμπενα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η παράταση ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2 και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι για να… λύσουν οριστικά τις διαφορές τους!

Εκεί ο Ολυμπιακός πήρε τη χρυσή πρόκριση με 4-3 και πλέον θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Συνθέσεις

Σλόβαν Μπρατισλάβας : Τσόβαν, Κάσια, Άμπενα, Ντε Μάρκο (69′ Άγκμπο), Πάουστσεκ (90′ Μεντβέντεφ), Κανκάβα (90′ Τσάβριτς), Κούτσκα, Ζμχραλ (85′ Ραμίρες), Τσακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν (69′ Σάπονιτς), Γκριν

Ολυμπιακός : Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα (85′ Μπουχαλάκης), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς (80′ Μανωλάς), Μασούρας, Ζινκερνάγκελ (68′ Αγκιμπού Καμαρά), Αραμπί (68′ Τικίνιο (91′ Κανέ (110′ Βαλμπουενά)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected