Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Premier League : Γκολ με το…τσουβάλι στη 2η αγωνιστική, Σίτι και Άρσεναλ συνέχισαν με “καρέ” (vids)

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ συνέχισαν από εκεί όπου σταμάτησαν στην πρεμιέρα, διπλασιάζοντας τις νίκες του στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

«Πολίτες» και Λονδρέζοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε Μπόρνμουθ και Λέστερ των οποίων επικράτησαν με 4-0 και 4-2 αντίστοιχα.

Άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Άρσεναλ ο Γκάμπριελ Ζεσούς, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε 45′ απέναντι στους «λύκους» του Μπρένταν Ρότζερς.

Mαγεία Ντε Μπρόινε στο Έτιχαντ, πρώτη ασίστ για τον Χάαλαντ και 50ο τέρμα του Γκουντογκάν με την φανέλα της Σίτι, στην άνετη επικράτηση επί της Μπόρνμουθ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Γουλβς ο Ζοσέ Σα ο οποίος νίκησε από την άσπρη βούλα τον Μίτροβιτς, στην «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Φούλαμ.

Αν και στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Πάλας δεν μπόρεσε να ανοίξει λογαριασμό, ο Γκάμπιελ Ζεσούς φαίνεται πως κράταγε το καλύτερο για το πρώτο εντός έδρας απέναντι στην Λέστερ.

Δύο γκολ για τον Βραζιλιάνο στο πρώτο μέρος 23′, 35′ έδωσαν ισχυρό προβάδισμα στην Άρσεναλ η οποία στην συνέχεια κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν με το εμφατικό 4-2.

Τσάκα 55′ και Μαρτινέλι 77′ τα άλλα δύο τέρματα, είχε μειώσει προσωρινά με το αυτογκόλ του Σαλιμπά στο 53′ η Λέστερ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 13/8

Άστον Βίλα – Έβερτον  2-1
Άρσεναλ – Λέστερ 4-2
Μπράιτον – Νιουκάστλ  0-0
Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ  4-0
Σαουθάμπτον – Λιντς  2-2
Γουλβς – Φούλαμ  0-0
Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19.30)

Κυριακή 14/8

Νότιγχαμ – Γουέστ Χαμ (16.00)
Τσέλσι – Τότεναμ (18.30)

Δευτέρα 15/8

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected