Κατηγορίες

Απόλυτη επιτυχία για το 2ο Τουρνουά Foot Tennis στο Καρπενήσι, ξανά πρωταθλητές οι “Χαρταετοί FC” (photos)

Με μεγάλη επιτυχία και όμορφη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 10 Αυγούστου το 2ο τριήμερο τουρνουά Foot Tennis «Μάρκος Μπότσαρης» που διοργανώθηκε από το Καρπενήσι Futsal με υπεύθυνο της δράσης τον Δημήτρη Κολλημένο σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στέρεας Ελλάδας (Π.Ε. Ευρυτανίας), τον ΟΠΑΣΤΕ Π.Ε. Ευρυτανίας και με τη συνεργασία του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Άπαντες έμειναν ενθουσιασμένοι από το θέαμα που είδαν στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, με πλήθος κόσμου να συρρέει σε αυτό. Το τουρνουά έγινε φέτος με συμμετοχή 20 ομάδων και περίπου 50 αθλητών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από 8 νοκ-άουτ παιχνίδια (Τα περισσότερα συναρπαστικά), οι εκπληκτικοί Χαρταετοί F.C. (Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Γιάννης Πιστιόλης) έκαναν το back to back, φτάνοντας και φέτος στην κούπα με το απόλυτο νικών. Δεύτερη ήταν η εξαιρετική ΑΕΚ των Φτωχών (Λάμπρος Φλωράκης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος) και τρίτοι οι Geni Brothers (Αδέρφια Κώστας και Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, με τον δεύτερο να είναι ο πιο θεαματικός παίχτης της διοργάνωσης). Στην 4η θέση βρέθηκαν οι «πρωτάρηδες» Top Boys των Γιώργου Κελεσίδη και Γιάννη Κοκοτίνη. Στην 8αδα συμμετείχαν επίσης οι: Πάνθηρες, Μπλαουγκράνα, Χαβαλένθια και Καυτά Πιστόλια. Οι υπόλοιπες ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν οι: Family, Aston Titlon, Losers, ΠΑΣ Λαμία Girls (Η μοναδική ομάδα κοριτσιών), Karpen Islands, Μπαρτσελιόμα, Los Merengues, Ξηριώτες, Ροχιμπλάνκος, B.T. F.C., Μυκονιάτες και Ψυχάρες.

Oι συντελεστές της διοργάνωσης

Τα παιχνίδια σφύριξαν οι: Βασιλική Οικονόμου, Δήμητρα Τσούμα, Ειρήνη Κατή και Μαρία Πολυμέρου, ενώ το πόστο της γραμματείας είχε η Φρειδερίκη Μούτσελου.

Dj των αγώνων ήταν οι: Σπύρος Γαλάνης και Στάθης Καντλής, ενώ η διοργάνωση καλύφθηκε ζωντανά στο youtube από τον Νίκο Φωτιάδη και το NFS Studio, προσφέροντας ένα ακόμη κίνητρο στους διαγωνιζομένους με την άψογη μετάδοση. Την ιατρική κάλυψη ανέλαβαν οι διασώστες Γιάννης Χαντζόπουλος και Μάκης Σταυρόπουλος. Tην ηχητική κάλυψη ανέλαβε η Mparkas Team. Παρών ήταν και ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος, εμπνευστής και εισηγητής του όλου εγχειρήματος στην Ελλάδα, που προσέφερε τις πολύτιμες γνώσεις του στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι.

Απονομές με πυροτεχνήματα

Μετά τη λήξη των παιχνιδιών ακολούθησαν οι απονομές, οι οποίες συνδυάστηκαν με ρίψη πυροτεχνημάτων και κομφετί, που έκαναν όμορφη την ατμόσφαιρα. Τον ρόλο του εκφωνητή είχε ο διοργανωτής και «ψυχή» του τουρνουά Δημήτρης Κολλημένος

Αρχικά με απόφαση της διοργανώτριας αρχής βραβεύτηκαν οι νεανικότερες ομάδες της διοργάνωσης με αναμνηστικά διπλώματα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μπλαουγκράνα των: Θοδωρή Παπαροιδάμη, Σπύρου Τσιγαρίδα (Ο μικρότερος αθλητής του τουρνουά, γεννηθείς το 2010) και Χρήστου Τσιγαρίδα, που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, προσφέροντας τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες, Karpen Islands των Ναπολέοντα Δρίβα και Κωνσταντίνου Μήτσου, B.T. F.C. των Βασίλη Μουρτογιάννη και Θάνου Ράικου και Los Merengues των Γιάννη Καραγιάννη και Άγγελου Ρεσίτη. Ειδική βράβευση έγινε στην μόλις 13 ετών Γερασιμούλα Κωστορρίζου, που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Λαμία και αναφορά στους Λάκη Αναστασόπουλο και Μάνου Αναστασόπουλο, καθώς αγωνίστηκαν μαζί πατέρας και γιός. Την απονομή των διπλωμάτων έκαναν οι ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου και Γιώργος Χρυσαφόπουλος.

Εν συνεχεία οι διαιτητές Βασιλική Οικονόμου, Δήμητρα Τσούμα, Ειρήνη Κατή και Μαρία Πολυμέρου και η γραμματέας της διοργάνωσης Φρειδερίκη Μούτσελου βραβεύτηκαν με μετάλλια, με την απονομή να γίνεται από τον συνεργάτη του τουρνουά Αργύρη Τσιγγενόπουλο.

Αναμνηστικά μπλουζάκια δόθηκαν στην 4η ομάδα Top Boys των Γιώργου Κελεσίδη και Γιάννη Κοκοτίνη, προσφορά του Ευρυτάνα Βασίλη Κωστόπουλου (Intersport), ενώ η «χάλκινη» ομάδα Geni Brothers των Αλέξανδρου και Κώστα Γενιτσαρόπουλου παρέλαβε το κύπελλο και τα μετάλλια της από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργο Παπαντζίμα, ενώ παραβρέθηκε και ο Προέδρος της Ε/Δ της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιάννης Καλύβας, στηρίζοντας και οι δυο τη διοργάνωση και φέτος. Η 3η ομάδα κέρδισε επίσης μια δωρεάν μονοήμερη εκδρομή στο φαράγγι «Πανταβρέχει» από την Ευ Ζην Active.

Η 2η ομάδα ΑΕΚ Των Φτωχών των Λάμπρου Φλωράκη και Βαγγέλη Αθανασόπουλου παρέλαβε τα μετάλλια της από το Αντιδήμαρχο Καρπενησίου και υπεύθυνο αθλητισμού Γιάννη Σβερώνη, που παρακολούθησε τη διοργάνωση μαζί με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη, μένοντας εντυπωσιασμένοι από το θέαμα. Ο Δήμος Καρπενησίου παραχώρησε το Πάρκο και φέτος στους διοργανωτές κατά τις τρεις ημέρες. Παρόντες ήταν επίσης κατά τις ημέρες του τουρνουά ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δημήτρης Λερογιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Σκαρπής, Χρήστος Κακαβάς και Γιώργος Σώκος, όπως και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καρπενησίου Χρήστος Αρμάγος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά.

Στους τροπαιούχος και φέτος Χαρταετούς F.C. των Κωνστνατίνου Γυφτομήτρου και Γιάννη Πιστιόλη την απονομή έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής – Δασικής πολιτικής & Κτηνοτροφίας Κατερίνα Καλαντζή, που συνεχάρη τους διοργανωτές, με την Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό να στηρίζουν και φέτος σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι το τουρνουά.

Τα δώρα στις δυο πρώτες ομάδες ήταν κοινά (Ένα δωρεάν γεύμα στο Εξοχικό Κέντρο «Άγιος Αθανάσιος» στο Μεγάλο Χωριό και ένα ζευγάρι ηχεία από το Buy It For You), ενώ στους πρώτους τη διαφορά έκανε η επαναφορτιζόμενη μπάλα από τον Βασίλη Κωστόπουλο, ενός ανθρώπου οραματιστή που στέκεται πάντοτε δίπλα στον τόπο του και στις αθλητικές δράσεις.

Η βραδιά τελείωσε με τις αναμνηστικές φωτογραφίες και το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2023!

δείτε φωτογραφίες στο evrytaniasport.gr

Τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας:

Προημιτελική φάση

Πάνθηρες-Geni Brothers 1-2 (21-14, 21-23, 8-11)
Μπλαουγκράνα-Χαρταετοί F.C. 1-2 (19-21, 22-20, 8-11)
Top Boys-Καυτά Πιστόλια 2-0 (21-18, 21-12)
Χαβαλένθια-ΑΕΚ Των Φτωχών 1-2 (21-7, 19-21, 4-11)

Ημιτελική φάση

Top Boys-Χαρταετοί F.C. 0-2 (12-21, 16-21)
Geni Brothers-ΑΕΚ Των Φτωχών 1-2 (19-21, 21-4, 10-12)

Μικρός Τελικός

Geni Brothers- Top Boys 2-0 (21-16, 22-20)

Μεγάλος Τελικός

ΑΕΚ των Φτωχών-Χαρταετοί F.C. 0-2 (5-21, 8-21)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected