Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Μπαπέ σταμάτησε να τρέχει στην αντεπίθεση επειδή δεν του έκαναν πάσα. Στα…κάγκελα οι οπαδοί της Παρί! (vid)

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε την σεζόν με 2/2 υπό τον νέο προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ, σημειώνοντας μάλιστα 10 γκολ. Ο Κιλιάν Μπαπέ άνοιξε τον λογαριασμό του για τη σεζόν στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Μονπελιέ (5-2), αλλά δεν ικανοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου.

Δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι με το σκορ στο 0-0 και λίγο πριν το ημίχρονο φάνηκε να εκνευρίζεται πολύ εύκολα και να σταματά να τρέχει στον αιφνιδιασμό επειδή οι συμπαίκτες του δεν του πάσαραν την μπάλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βιτίνια είχε την επιλογή να πασάρει αριστερά στον Μπαπέ και δεξιά στον Μέσι και προτίμησε τον Αργεντινό με αποτέλεσμα ο Γάλλος να σηκώνει αγανακτισμένος τα χέρια του και να μειώνει ταχύτητα, μην ακολουθώντας τη φάση.

Ο 23χρονος περιφερόταν ενώ η ομάδα του συνέχιζε να επιτίθεται! Ο Χακίμι κατέληξε να σκοράρει άουτ, αλλά υπήρχε ξεκάθαρος χώρος για έναν εξτρέμ να μπει στην αντίθετη πλευρά! Ένα απόσπασμα του περιστατικού έγινε γρήγορα viral στα social media και οι υποστηρικτές της ομάδας είναι απογοητευμένοι με τη στάση του Μπαπέ.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected