Κατηγορίες
Αθλήματα

Μπήκε στο κυρίως ταμπλό η Λάκη στη Σερβία, πολύ καλό ξεκίνημα για τη Σακελλαρίδη στην Ουγγαρία

Η Μιχαέλα Λάκη κέρδισε μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση τη Σέρβα Dunja Maric με 6-3, 6-7 (2), 10-5 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Vrnjacka Banja στη Σερβία.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.748 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε ξεκινήσει με μια άνετη νίκη την προσπάθειά της χθες, συντρίβοντας την Senka Deletic με 6-0, 6-1.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό θα αντιμετωπίσει μια ακόμα Σέρβα, την Ivana Jorovic, σε μια δύσκολη αποστολή, αφού η Jorovic μπορεί να βρίσκεται τώρα στο Νο.520 του κόσμου, υπήρξε όμως Top 100 παίκτρια και συγκεκριμένα είχε φτάσει στο Νο.86, προσπαθώντας τώρα να βρει ξανά τον δρόμο της προς το WTA Tour.

Πολύ καλό ξεκίνημα για τη Σακελλαρίδη στην Ουγγαρία

Μόλις 3 games έχασε στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Moygyorod στην Ουγγαρία η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που προκρίθηκε στις “16” καλύτερες.

Η Σακελλαρίδη, Νο.7 στο ταμπλό του δυνατού τουρνουά της ITF και Νο.340 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έχασε μόλις 3 games στην πρεμιέρα της στο Open Teniszvolgy Kupa, κερδίζοντας την προερχόμενη από τα προκριματικά Σλοβάκα, Ingrid Vojcinakova, με 6-0, 6-3.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται και στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF, θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο τη Γερμανίδα Luisa Meyer auf der Heide, No.527 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Αύριο θα παίξει μόνο στο διπλό, όπου μαζί με τη Γαλλίδα Victoria Muntean μοιράζονται το Νο.3 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσουν τις Julia Riera από την Αργεντινή και Ana Sofia Sanchez Palau από το Μεξικό.

Στο μεταξύ, στο Ueberlingen της Γερμανίας βρίσκονται τα αδέρφια της Σαπφώς, ο Μιχάλης, ο Στέφανος και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης. Ο Μιχαης ηττήθηκε σήμερα στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, από το Νο.3 του ταμπλό, τον Τσέχο Adam Jurajda, με 6-2, 6-4.

Και ο Στέφανος ολοκλήρωσε την πορεία του στο ταμπλό των προκριματικών, γνωρίζοντας χθες την ήττα σε ένα κλειστό ματς με τον Γάλλο Antoine Walch, με 3-6, 7-5, 10-7.

Στο διπλό, Δημήτρης και Στέφανος κέρδισαν σήμερα τον Μιχάλη και τον Ιταλό συμπαίκτη του, Horst Rieder, με 6-0, 6-4, για να προκριθούν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Τσέχους Adam Jurajda και Daniel Siniakov.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected