Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Richmond Boakye : Ο εκλεκτός της Λαμίας για τη γραμμή κρούσης (vid)

Τον εκλεκτό για τη γραμμή κρούσης βρήκε η Λαμία, η οποία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια γενναία αναβάθμιση της επιθετικής της γραμμής καθώς κλείνει τον Ρίτσμοντ Μποάκιε!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 29χρονος διεθνής Γκανέζος φορ φέρεται μάλιστα να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με την ομάδα της Φθιώτιδας να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησής του.

Ο Μποάκιε, ο οποίος μετράει 19 συμμετοχές με την Εθνική Γκάνας σκοράροντας επτά τέρματα, αγωνιζόταν τη σεζόν που μας πέρασε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με την οποία σε 28 εμφανίσεις είχε έξι γκολ και δύο ασίστ.

Ο 29χρονος επιθετικός κουβαλάει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις Σασουόλο, Τζένοα και Αταλάντα. Το καλύτερο πέρασμά του βέβαια ήταν από τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα εκεί όπου σε 104 ματς σκόραρε 60 φορές! Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2012 μέχρι το 2014 ήταν στη Γιουβέντους, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα. Ο Μποάκιε έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Λατίνα, Έλτσε, Γιανγκσού, Γκόρνικ και Ρόντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected