Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Στο Αιγάλεω ο Χρήστος Κολλάς

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κολλά.

Είναι γεννημένος την 1η Μαϊου 1997, αγωνίζεται ως επιθετικός και διακρίνεται για το πάθος, την ταχύτητά και την δυναμικότητα στο παιχνίδι του.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα των Χανίων, με την οποία σε 24 παιχνίδια σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Κηπούπολη και λίγο μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου. Το 2015-16 αγωνίστηκε στην Γ Εθνική αρχικά με την Ερμιονίδα και εν συνεχεία με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Επόμενη ομάδα της καριέρας του ήταν ο Οπούντιος Μαρτίνου, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 μεταγράφηκε στον ΝΠΣ Βόλος με τον οποίος και πανηγύρισε την άνοδο στην Football League.

Το 2018-19 αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τους Αγίους Αναργύρους, ενώ το 2019-20 φορώντας την φανέλα του Θεσπρωτού επέστρεψε στη Football League. Την σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στην Καβάλα με την οποία είχε 6 γκολ σε 16 παιχνίδια στη Football League, ενώ την προηγούμενη σεζόν (2021-22) διακρίθηκε στη Superleague 2 με τα Χανιά.

Κολλάς : «Χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Αιγάλεω»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αιγάλεω, ο Χρήστος Κολλάς τόνισε «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Αιγάλεω. Θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω το Αιγάλεω να υλοποιήσει τους στόχους του τη νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected