Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της 2ης κλήρωσης για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”, 200.000 οι δικαιούχοι (vid)

Ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη η ημερομηνία της (επόμενης) κλήρωση για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Όπως είπε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», πέραν των 200.000 δικαιούχων που έχουν ήδη οριστεί, τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν άλλες 200.000 δικαιούχοι.

Η νέα κλήρωση θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, και αυτό σημαίνει ότι στους 200.000 που κληρώθηκαν τέλη Ιουλίου προστίθενται άλλοι 200.000 συμπολίτες μας, ανέφερε η κα Ζαχαράκη.

Όπως διευκρίνισε η υφυπουργός, μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Γίνεται άμεσα η χρήση των χρημάτων, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

«Έχουμε τα πρώτα στατιστικά, πάνω από 10.000 δικαιούχοι έκαναν χρήση τις πρώτες 15 ημέρες του προγράμματος», είπε η κα Ζαχαράκη.

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Δείτε τις δηλώσεις της Σοφίας Ζαχαράκη στον ΑΝΤ1 εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected