Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκινεί ο πατέρας του 6χρονου Νίκου που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία (photos+vid)

Ανακουφισμένος αισθάνεται ο πατέρας του 6χρονου Νίκου από τη Βέροια, ο οποίος διακομίστηκε έγκαιρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το μικρό αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, με τους αστυνομικούς να ανοίγουν τον δρόμο προκειμένου να φτάσει γρήγορα το ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ.

Πλέον, ο 6χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

«Ευτυχώς πάμε καλά, οι γιατροί μας είπαν πως αν συνεχίσουμε έτσι από αύριο θα αρχίσουν τις προσπάθειες να ξυπνήσουν το παιδί και να δούμε πως θα είναι. Θέλει υπομονή αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ο γιος μου είχε δυσπλασία εκ γενετής. Είχε κάποιες αρτηρίες που ήταν μπερδεμένες και δημιουργήθηκε αυτό το αιμάτωμα τώρα στο κεφάλι. Το αιμάτωμα για να καταλάβετε ήταν σαν μια μπάλα, σαν μια γροθιά μεγάλου ανθρώπου. Ήμασταν πολύ τυχεροί που πετύχαμε εξαιρετικούς γιατρούς στο νοσοκομείο και πήγαν όλα καλά» είπε ο πατέρας του Παναγιώτης Γραικός μιλώντας στο newsit.gr.

«Χθες πήγαμε πρώτα στο Κέντρο Υγείας γιατί ήταν λιπόθυμο το παιδί. Από εκεί μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου πλέον το παιδί ήταν σε καταστολή και έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Εκεί οι γιατροί μας έλεγαν πως είναι κρίσιμη η κατάσταση και να τα περιμένουμε όλα. Δόξα τω Θεώ όμως, όλα πήγαν καλά.

Στη Σίνδο η αστυνομία μας συνάντησε, έκλεισε αμέσως τους δρόμους και φτάσαμε γρήγορα στο νοσοκομείο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην αστυνομία όσο και στους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ και του Ιπποκρατείου. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι. Ήταν πολύ μεγάλη η επιχείρηση που στήθηκε και όλοι μαζί κατάφεραν να σώσουν το παιδί μου. Έχω την ανάγκη, όταν τελειώσουν όλα αυτά, να πάω από τα γραφεία τους και να τους ευχαριστήσω όλους» πρόσθεσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected