Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Eugenio Sena : Ο νέος προπονητής στην ΑΕΠ Κοζάνης

Τον Εουγκένιο Σένα επέλεξε η ΑΕΠ Κοζάνης για προπονητή τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Ο 30χρονος Ιταλός τεχνικός, κάτοχος UEFA A, εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια ως βοηθός του Πάολο Τραμετζάνι στη Αλ Φαϊσαλί της Σαουδικής Αραβίας και παλαιότερα διετέλεσε στο τεχνικό επιτελείο της Όμπιλιτς.

Έχει εργαστεί στις Ακαδημίες της Γιουβέντους, της Κιέβο, της Φρέιζερ Παρκ (Αυστραλία), της Ντέμπρετσεν αλλά και της Παβέζε στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο EUGENIO SENA, κάτοχος του UEFA Α License, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του (31 ετων), διαθέτει ήδη μεγάλη εμπειρία και επιλέχθηκε ως ο καταλληλότερος από μια λίστα πολλών άλλων συναδέλφων του, καθώς έχει στην μέχρι τώρα καριέρα του, πολύ μεγάλη τριβή με νεαρά ταλέντα.

Η μεγάλη Ιταλική σχολή της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ τον έβαλε νωρίς στην οικογένεια της και υπήρξε ο επικεφαλής των Ακαδημιών της στην Κίνα, στη Ρωσία αλλα και Αυστραλία.

Εργάσθηκε για ένα διάστημα, μαζεύοντας εμπειρίες στην Αγγλία αλλά και στην Ουγγαρία.

Το τελευταίο διάστημα, ήταν συνεργάτης του γνωστού συμπατριώτη του τεχνικού, του Paolo Tramezzani, στην Σαουδική Αραβία.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, έχοντας τεράστιες επαφές και γνωριμίες στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο και δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο τεχνικό, με τεράστιες παραστάσεις που προέρχεται από την τεράστια ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Τορίνου, έχοντας δε προσαρμοστεί και σε χώρες εκτός Ιταλίας.

Καθώς ο στόχος της ομάδας μας, παραμένει η εκπαίδευση κυρίως των νέων ταλαντούχων παιδιών της περιοχής μας, ο κ. Sena, είναι η ιδανική λύση, προερχόμενος από την τεράστια Ιταλική σχολή και ιδιαίτερα αυτή της μεγάλης ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.

Σε συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του Ιταλική φιλοσοφία, δίνοντας συνέχεια στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι όσοι ασχολούνται με το μικρό Κοζανίτικο Σωματείο, που κατόρθωσε μέσα σε 1,5 χρόνο να δημιουργήσει ένα δικό του “brand name”, να έχει μια καλή παρουσία αλλά κυρίως να εκτοξεύσει την καριέρα και άλλων νεαρών παιδιών.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected