Κατηγορίες
Διάφορα

Ηράκλειο: Η μοιραία διαδρομή του 51χρονου Παναγιώτη – «Θα αναζητηθούν ευθύνες» λέει ο γιος του (photos)

Θλίψη και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν ένα δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε τον 51χρονο Παναγιώτη.

O 51χρονος ήταν σταματημένος στο φανάρι, όταν ένα δέντρο έπεσε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Το Creta24, ήρθε σε επαφή με τον γιο του άτυχου Παναγιώτη, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως σε μια στιγμή ο πατέρας του έφυγε από την ζωή, με τόσο άδικο τρόπο.

«Είναι πολύ άδικο και πολύ απότομο» μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο 24χρονος νεαρός.

Σύμφωνα με τον 24χρονο Χρήστο, ο άτυχος Παναγιώτης είχε μόλις φύγει από το σπίτι του, με κατεύθυνση επιχείρηση του Ηρακλείου όπου θα πήγαινε να επιστρέψει κάποια ρούχα, που του είχαν κάνει δώρο στην γιορτή του, τον Δεκαπενταύγουστο. Δυστυχώς, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον 51χρονο άνδρα, αφού το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα, από την πτώση του δέντρου.

«Είχε έρθει σπίτι μόλις σχόλασε, έκανε μπάνιο και έφυγε για να αλλάξει τα ρούχα. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα να τον δω καθόλου» αναφέρει ο 24χρονος Χρήστος, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος γιος από τα τρία παιδιά που «άφησε» πίσω του ο 51χρονος.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής κανείς από τους αρμόδιους δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του άτυχου Παναγιώτη, με τον 24χρονο Χρήστο να τονίζει πως σίγουρα θα αναζητηθούν ευθύνες, για τα όσα συνέβησαν.

Ο 51χρονος Παναγιώτης, ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε καταγωγή από τη Μυτιλήνη. Ωστόσο, ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο όπου παντρεύτηκε και αργότερα απέκτησε τα παιδιά του. Εργαζόταν ως επιπλοποιός σε κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή των Πατελών, όμως δεν γνώριζε πως θα «έφευγε» τόσο άδικα στην πόλη που πραγματικά αγάπησε.

Συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στον 51χρονο Παναγιώτη, στις 16.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Νέο Κοιμητήριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected