Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πλησιάζει σε Nicolas N’Koulou ο Άρης (vid)

Τον κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς φαίνεται ότι βρήκε ο Άρης κι αυτός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Νικολάς Ενκουλού.

Πρόκειται για 32χρονο Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό (λογίζεται ως κοινοτικός λόγω γαλλικού διαβατηρίου), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους Κιτρινόμαυρους. Στα θετικά της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και σαν αμυντικό χαφ.

Ο Νκουλού ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2007 για λογαριασμό της Μονακό, πρώτα για τη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη. Το 2011 πήρε μεταγραφή για τη Μαρσέιγ έναντι 3.500.000 ευρώ και πέντε χρόνια αργότερα, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του μετακόμισε στη Λιόν.

Το καλοκαίρι του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην Τορίνο, η οποία στη συνέχεια πλήρωσε 3.500.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Εκεί έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ το Οκτώβριο του 2021 μετακόμισε στην Αγγλία και την Γουότφορντ από την οποία έμεινε ελεύθερος, έχοντας μόλις 3 συμμετοχές αφού τον Νοέμβριο του 2021 υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 252 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, 122 στο Καμπιονάτο και 3 στην Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης έχει καταγράψει 72 ματς με την εθνική Καμερούν, με την οποία μάλιστα έπαιξε και σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, ως βασικός μάλιστα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected