Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού. Ο καθιερωμένος αγιασμός και οι δηλώσεις του Χρήστου Μποζίνη (photos+vid)

Για ακόμη μία χρονιά, το sportsup.gr βρέθηκε στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Την Πέμπτη (18/8) η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής Χρήστος Μποζίνης και οι ποδοσφαιριστές έλαβαν τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Βασίλειο, ο οποίος ευχήθηκε μια καλή χρονιά, με υγεία και ευλογία, μακριά από τραυματισμούς.

Ακολούθησε η προπόνηση, με τον νεαρό τεχνικό να μετρά ωστόσο σημαντικές απουσίες, είτε λόγω καλοκαιρινών διακοπών είτε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και οι απαραίτητες μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Χρήστος Μποζίνης μίλησε για την ανάγκη να γίνει ένα σημαντικό restart στη φιλοσοφία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, τονίζοντας παράλληλα πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη νοοτροπία της διοίκησης του ΓΑΣ Κοπανού, τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στην Ακαδημία, στην οποία μάλιστα ο ίδιος είναι μέλος του τεχνικού team.

Θα ακολουθήσουν μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις, μέχρι την έναρξη της σεζόν, που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου με τον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Μποζίνη :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected