Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Barok Coffee-Bar : Πρεμιέρα σήμερα στις μεταδόσεις της Super League με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

To “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας (Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί) ξεκινά σήμερα τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων της φετινής Super League!

Η αρχή γίνεται στις 21.30, με την ΑΕΚ να φιλοξενείται στη Λαμία από την τοπική ομάδα. Για να πετύχει την πρώτη της νίκη, θα χρειαστεί να προσπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας που τουλάχιστον στην έδρα της μόνο αμελητέα δεν είναι. Έστω κι αν είναι πιθανό λοιπόν να παραταχθεί με αρκετές απουσίες (εξαιτίας μαζεμένων κρουσμάτων κορονοϊού) το σύνολο του Τζιανλούκα Φέστα θα επιδιώξει ν’ αποδειχθεί σκληρό καρύδι για τους «κιτρινόμαυρους».

Λίγη ώρα μετά (21.45), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον πάντα υπολογίσιμο Παναιτωλικό. Ο δικέφαλος προχώρησε σε ένα μεγάλο… λίφτινγκ και ανανέωση στο ρόστερ του, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν τις περασμένες σεζόν είχαν μεγαλώσει σε ηλικία. Οι πολλές αλλαγές έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε ο «δικέφαλος του βορρά» να εμφανιστεί στο ξεκίνημα της σεζόν ασύνδετος και χωρίς χημεία, αποχαιρετώντας από νωρίς την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της ημέρας

Ατρόμητος – ΟΦΗ (20.00)
Λαμία – ΑΕΚ (21.30)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected