Κατηγορίες
Αθλήματα

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Γραμματικοπούλου στο Βανκούβερ, κέρδισε τον τίτλο!

Έναν πολύ σπουδαίο τελικό έκανε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο Βανκούβερ, κερδίζοντας τη Lucia Bronzetti, No.66 στον κόσμο, με 2-0 σετ, για να κατακτήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της και να εξασφαλίσει την πρώτη της είσοδο στο Top 150 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Βαλεντίνη έπαιξε εκπληκτικά και σήμερα, για να κερδίσει την πολύ καλή Ιταλίδα, Νο.66 στην παγκόσμια κατάταξη, με το εμφατικό 6-2, 6-4 και να κατακτήσει τον τίτλο στο WTA 125 τουρνουά του Βανκούβερ, στον σημαντικότερο τελικό που έχει παίξει ποτέ στην καριέρα της στα μονά.

Η 25χρονη Ελληνίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο.239 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά μετά από αυτό το τουρνουά θα σκαρφαλώσει στο Top 150 για πρώτη φορά στην καριέρα της, βρέθηκε πίσω με 0-2 στα πρώτα λεπτά του τελικού. Μετά απ’ αυτό βρήκε ρυθμό και κυριάρχησε κατά κράτος, για να κερδίσει 6 συνεχόμενα games στο 1ο σετ και να το κατακτήσει με 6-2.

Και στο 2ο σετ έμεινε πίσω με break στο 1-2, αλλά συνέχισε να παίζει πολύ καλά και ανέκτησε αμέσως το πάνω χέρι, περνώντας μπροστά με 3-2. Στο 10ο game έκανε ένα ακόμα break η Βαλεντίνη, για να πάρει το 2ο σετ με 6-4 και να “κλειδώσει” την πολύ μεγάλη νίκη της σε 77 μόλις λεπτά αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected