Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ και αποκλεισμός από το Champions League

Στον τελικό του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, o ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς, από την οποία γνώρισε την ήττα με 0-4.

Σ’ ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος εμφανίστηκε τακτικά άψογος, περιορίζοντας τις επιλογές των Σκωτσέζων. Η μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 13ο λεπτό, καθώς μετά από βαθιά μπαλιά της Μήτκου, η Akida βρέθηκε τετ α τετ με τη αντίπαλη τερματοφύλακα, ωστόσο η λόμπα της κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια, οι παίκτριες του Δικεφάλου συνέχισαν προσηλωμένες στα αμυντικά τους καθήκοντα, με τη Ρέιντζερς να μοιάζει δημιουργικά «μπλοκαρισμένη». Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία άνηκε και πάλι στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά από απευθείας κόρνερ της Βαρδαλή η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Έτσι, το 0-0 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Δικέφαλο να παρουσιάζει μία πολύ καλή εικόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατέστρεψε ό,τι «έχτισε» στην πολύ καλή παρουσία του στο πρώτο μέρος, μέσα σε οκτώ λεπτά. Στο 50′ λεπτό οι Σκωτσέζοι πέτυχαν ένα ανέλπιστο τέρμα από την Docherty, μετά από κακό υπολογισμό της Χατζηχαριστού. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος μέχρι να ξεπεράσει το «σοκ» του 0-1, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, με κεφαλιά της Davison μετά από πλαϊνή εκτέλεση φάουλ.

Στην συνέχεια, σ’ ένα διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, προσπαθώντας να βρει το γκολ το οποίο θα τον επαναφέρει στο παιχνίδι, οι Σκωτσέζοι βρήκαν τρίτο γκολ στο 70ο λεπτό, το οποίο προήλθε με αυτογκόλ της Γκούνη μετά από κακό υπολογισμό της Χατζηχαριστού σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος απείλησε με την Μπασούρη, καθώς η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός μετά από ωραία ατομική ενέργεια εκτέλεσε, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την Ρέιντζερς ωστόσο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα για τέταρτη φορά, με την Arnot σε κενό τέρμα να διαμορφώνει το 0-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μήτκου, Γιαννακά, Gornela, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Καλέση (57′ Μπασούρη), Akida (76′ Pedersen), Vlassopoulos.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected