Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (21/8)

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ κέρδισαν μπροστά στους οπαδούς τους.

Στο Μπόρνμουθ ο Μάρτιν Όντεργκαρντ με τα πρώτα του φετινά γκολ στην Premier League δρομολόγησε την τρίτη σερί νίκη για την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα.

Ο Νορβηγός επιθετικός μέσος ήταν στο σημείο που έπρεπε τόσο στο στο 5ο όσο και στο 11ο λεπτό και οι Λονδρέζοι έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 2-0. Ένα ακόμη γκολ από τον Γάλλο Σαλιμπά στο 54′ καθόρισε και το τελικό 3-0 επί της Μπόρνμουθ.

Στην Ισπανία ο Καρίμ Μπενζεμά ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 14′ και η Ρεάλ μπήκε σε θέση «οδηγού» στο Βίγκο, αλλά η Θέλτα απάντησε με τον ίδιο τρόπο 1-1 από τον Ιάγο Άσπας στο 23′.

Η ποδοσφαιρική πληρότητα του Λούκα Μόντριτς εκφράστηκε με το 2-1 για τους Μαδριλένους στο 41΄, ακολούθησε η ενέργεια του Βινίσιους και το 3-1 για τη φιλοξενούμενη στο 56′ και το τελικό 4-1 για την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης υπέγραψε ο Βαλβέρδε στο 66ο λεπτό.

Η Ίντερ ήταν συνεπής ενώπιον των οπαδών της στο Μιλάνο. Στον αγώνα με τη Σπέτσια ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε στο 35’ μετά την κεφαλιά πάσα του Λουκάκου, έτσι το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 52ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου έβαλε το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου και η κατάσταση απλοποιήθηκε στο 82΄με το γκολ του Κορέα. Δεύτερη νίκη για την Ίντερ ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα με την Σπέτσια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected