Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Άρης φέρνει στην Ελλάδα τον Bruno Costa!

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Μπρούνο Κόστα της Πόρτο με τη μορφή δανεισμού βρίσκεται ο Άρης. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται ήδη σε διαδικασία συζητήσεων με την πορτογαλική ομάδα και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα..

Ο Πορτογάλος (25 ετών, 1,74 μ.) έχει τα χαρακτηριστικά 6αρίου και 8άρι, με πολλές εντάσεις και πίεση στο παιχνίδι του. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, με εξαιρετικά χτυπήματα στις στατικές φάσεις και μπορεί να προσφέρει πολλές βοήθειες στο επιθετικό παιχνίδι. Στο προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα στην πατρίδα του ανέφεραν ότι η Πόρτο δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Μπρούνο Κόστα, αλλά στην περίπτωση του Αρη είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να τεθεί θέμα αγοράς των δικαιωμάτων του (σσ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024) καθώς το κασέ του κρίνεται αρκετά υψηλό.

Για αυτό στο τραπέζι έχει “πέσει” το ενδεχόμενο απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής “ψάχνεται” να αγωνιστεί εκτός Πορτογαλίας.

Το θετικό για τον Άρη στην περίπτωσή του είναι πως είναι ενεργός καθώς χθες αγωνίστηκε για 71 λεπτά στο ντέρμπι της Πόρτο με τη Σπόρτινγκ, καλύπτοντας το κενό του Γκρούγιτς στον χώρο του κέντρου.

Η καριέρα του Μπρούνο Κόστα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο, πέρασε απ’ όλα τα κλιμάκια (U15 έως την Β’ ομάδα) και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018. Με την Πόρτο έχει παίξει συνολικά 36 αγώνες – οι οκτώ εξ αυτών σε επίπεδο Champions League και Europa – ενώ έχει 33 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα όπου αγωνίστηκε ως δανεικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected