Super League 1 - Μεταγραφές

Παίρνει και τον Hwang Ui-jo ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο αναμένεται να «ντυθεί» οριστικά στα ερυθρόλευκα!

Όπως αναφέρει το Sportime, ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούσε να παίξει άλλο στην Μπορντό από τη στιγμή που εκείνη υποβιβάστηκε και έψαχνε νέο σταθμό για την καριέρα του.

Το ενδιαφέρον για εκείνον από τη Μπρεστ δεν τον «συγκινούσε» ιδιαίτερα, ενώ η πόρτα της Γουλβς είχε κλείσει.. Την ίδια στον Ολυμπιακός βλέποντας τα όσα έκανε ο συμπατριώτης του, Ιν-Μπεομ, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, τους προέτρεψε να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να φέρουν έναν ακόμη Ασιάτη στον Πειραιά.

Έτσι ο Χουάνγκ Ουί -Τζο είχε στα χέρια του την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν κοντά στα θέλω και των Γιρονδίνων.

Τελικά όπως φαίνεται βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον 29χρονο να πείθεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπως σημειώνει και η «L’ Equipe».

«Μετά τις πληροφορίες που συνέλεξε από τον συμπατριώτη του, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ο Ουί-Tζο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ελληνικό σύλλογο», τονίζει χαρακτηριστικά η έγκυρη γαλλική εφημερίδα και συμπληρώνει, εκφράζοντας σιγουριά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, στον Ολυμπιακό «Η μεταγραφή του Ουί-Tζο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί».

Ακόμη οι Γάλλοι διευκρινίζουν πως η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αγοράσει τον Νοτιοκορεάτη από την Μπορντό έναντι 4 εκατ. ευρώ (συν 1 εκατ. ευρώ σε μπόνους) και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Ολυμπιακό.

Έτσι Χουάνγκ Ουί-Tζο θα γίνει συμπαίκτης με τον Ιν-Μπεόμ, με τον οποίο φυσικά συνυπάρχουν Εθνική της Νότιας Κορέας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected