Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην ΑΕΠ Κοζάνης ο Frederic Miyenga

Τον 23χρονο Καμερουνέζο αμυντικό, Φρεντερίκ Μιγιένγκα απέκτησε η ΑΕΠ Κοζάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μια μεγάλη μεταγραφή, ετοιμάζει η ΑΕΠ Κοζάνης που και πάλι θα εντυπωσιάσει.

Ο 23χρονος Καμερουνέζος, Frederic MIYENGA, ένα…βουνό από Μύες, ετοιμάζει τις βαλίτσες του και σύντομα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ένας ογκόλιθος, με τα 86 του κιλά και τα σχεδόν…2 μέτρα ύψος, θα αποτελέσει την εγγύηση στα μετόπισθεν της ομάδας του κ. Sena.

O Frederic, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην γνωστή ομάδα της χώρας του, στην Duala Cameroon.

Γεννημένος το Φλεβάρη του 1999, ξεχώρισε γρήγορα, καθώς πέρα από τα σωματικά του προσόντα και τις αστείρευτες δυνάμεις, ξεχώριζε και για την τεχνική του κατάρτιση αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε και το αριστερό το ίδιο καλά με το δεξί του πόδι.

Οι Γάλλοι σκάουτερ, που…έχουν κατασκηνώσει στο Καμερούν, γρήγορα τον ανακάλυψαν και στα 18 του, βρέθηκε στην ομάδα της Μονπελιέ.

Εκεί, έχει την ευκαιρία μιας συστηματικής εκπαίδευσης και καλυτέρευσης και απέκτησε γρήγορα την επαγγελματική συνείδηση.

Για να πάρει αγώνες, δόθηκε μετά από δυο σεζόν, δανεικός, στην γνωστή Τσέχικη ομάδα του VYSKOV, όπου όμως τον χτύπησε η ατυχία.

Βαρύς τραυματισμός, εγχείρηση στο γόνατο και επιστροφή στο Καμερούν.

Με μεγάλη προσπάθεια αποκατάστασης, ο θηριώδης αμυντικός, επανήλθε πλήρως και ψάχνει την νέα του ευκαιρία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, έχοντας παντού τους ανθρώπους της, τον έπεισε ότι η επιλογή της ομάδας μας, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ξανανοίξει τις Ευρωπαϊκές πόρτες.

Το Σωματείο μας, προέβη ήδη στις αναγκαίες ενέργειες ώστε να παραλάβει την βίζα του και ελπίζουμε όλοι ότι σύντομα το…θηρίο από το Καμερούν θα βρίσκετε κοντά μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected