Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού και το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής στα προκριματικά, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Μια ακόμη βραδιά αφιερωμένη στους θαμώνες του, προσφέρει απόψε το αγαπημένο στέκι μας, το “Barok” Coffee-Bar!

Η αρχή γίνεται στις 21.00, όπου η Εθνική Ανδρών αρχίζει την προσπάθειά της στην δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 αντιμετωπίζοντας τη Σερβία στο Βελιγράδι. Η ελληνική ομάδα έχει βάλει τα πρώτα θεμέλια για την παρουσία της στην τελική φάση μεταφέροντας τρεις νίκες (3-1) από την πρώτη προκριματική φάση, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη, καθώς έχουν ρεκόρ 1-3.

Μία ώρα μετά (22.00) παίρνει σκυτάλη ο Ολυμπιακός, που θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Το πρώτο βήμα, παρότι η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο με τις ευκαιρίες που έχασε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός το έκανε στην Κύπρο και σήμερα στο Καραϊσκάκης θέλει να κάνει και το 2ο και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Απόλλωνα Λεμεσού στη ρεβάνς του 1-1 στην Κύπρο και θέλουν τη νίκη για να βρεθούν όπως αναφέραμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Κορμπεράν δεν έβγαλε αποστολή χθες και πήρε όλους τους παίκτες μαζί του και σήμερα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected