Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ολοκληρώθηκαν τα προπονητικά camp Εθνικής Παίδων και Νέων στα 3-5 Πηγάδια (photos)

Ολοκληρώθηκαν τα δύο προπονητικά πενταήμερα Camp των Εθνικών Ομάδων Παίδων (Κ-17) και Νέων (Κ-19) στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει των μελλοντικών τους υποχρεώσεων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Εθνική Νέων (Κ-19) προπονήθηκε στο Camp της Νάουσας το διάστημα 21-25 Αυγούστου και αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την πρώτη ομάδα της Βέροιας στις 24/09 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, με την ομάδα της Ημαθίας να επικρατεί 3-2. Σκόρερ για την Εθνική Ομάδα ήταν ο Φίλων στο 3ο λεπτό και ο Σπυράκος στο 31′.

Εθνική Νέων: Μοναστηρλής (62’ Καρακασίδης), Φίλων (62’ Δεληγιάννης), Κουτσίδης (51’ Τανσούλης), Χατζηκυριάκος, Χρήστου (58’ Τσίκος), Σπυράκου (46’ Γκούμας), Νικολάου (80’ Συμεωνίδης), Γεωργιάδης (62’ Καπέρδας), Γκολφίνος (58’ Γκιτέρσος), Κυριόπουλος (62’ Χατζηιωάννου), Σμυρλής (58’ Μασκανάκης / 80’ Πιτιλάκος).

Βέροια: Βενετικίδης (46’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Φωτόπουλος (46’ Παπαχρήστος), Μαραγκός (46’ Στίκας), Περδίκης (46’ Σταμπουλίδης), Μπλέτσας (46’ Μπούζας), Γιαγτζίδης (46’ Ισαακίδης), Ιωάννου (46’ Ορφανίδης), Μπουόλι (46’ Τσέας), Μπουκουβάλας (46’ Δεμηρτζόγλου), Μπεκιαρίδης (46’ Κατσούκης).

«Το προπονητικό Camp ήταν κάτι που έγινε για πρώτη φορά σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συγκεντρωθούν τα παιδιά, να πραγματοποιηθεί μια μίνι-προετοιμασία και να μας δοθεί η δυνατότητα να δώσουμε ένα φιλικό με μια ομάδα Super League 2 όπως η Βέροια.

Είναι σημαντική η προετοιμασία αυτή, ώστε να αποκτήσουμε ομοιογένεια και συνοχή στο παιχνίδι μας και να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι ενόψει της συμμετοχής μας στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ελβετία στα τέλη Σεπτεμβρίου (21-27). Παρών σε όλη τη διάρκεια του προπονητικού camp ήταν και ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος λειτούργησε συμβουλευτικά μιλώντας σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας».

Η Εθνική Παίδων (Κ-17) συμμετείχε στο προπονητικό camp το διάστημα 17-22 Αυγούστου και αντιμετώπισε τις αντίστοιχες ομάδες Νέων του Άρη και του Π.Α.Ο.Κ. επικρατώντας και στις δύο αναμετρήσεις, με 4-2 και 4-0 αντίστοιχα.

«Το προπονητικό camp της Εθνικής Παίδων μεταφέρθηκε φέτος στη Νάουσα, δεδομένης της εποχής, κάτι το οποίο αποτελεί πρωτοπορία για τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Δουλέψαμε με ηρεμία και συγκέντρωση στους τακτικούς μας στόχους με τα παιδιά. Προσεγγίσαμε και αξιολογήσαμε το επιθετικό και αμυντικό προφίλ της Εθνικής. Αξιολογήσαμε επίσης αρκετούς ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουμε μια καλύτερη άποψη για τη σύνθεση της αποστολής για τα προκριματικά του Οκτωβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές επέδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και αγωνιστικότητα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με βάση το σχεδιασμό που έχει τεθεί από τον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κο Κ. Κωνσταντινίδη ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας στο μέλλον»

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις των δύο Εθνικών Ομάδων στα 3-5 πηγάδια της Νάουσας:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected