Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Μια 77χρονη σε ρόλο…Τσάκι Τσαν στην Αγγλία, «εξολοθρεύει» δύο κλέφτες που προσπάθησαν να αρπάξουν Ρόλεξ από περαστική (vid)

Μόνο ατρόμητη μπορεί να χαρακτηριστεί μια 77χρονη, η οποία κατάφερε να διώξει δυο κουκουλοφόρους που προσπάθησαν να ληστέψουν μια γυναίκα στο δρόμο.

Οι δύο κλέφτες προσπάθησαν αν αρπάξουν το Ρόλεξ αξίας 60.000, μιας 30χρονης ενώ περπατούσε στον δρόμο.

Η Daisy Alexander όμως και ο σύζυγός της Richard άκουσαν τις κραυγές τις γυναίκας, από το σπίτι τους. Τότε η 77χρονη άρπαξε ένα μπαστούνι και έτρεξε έξω προλαβαίνοντάς τους.

Όπως είπε, κανείς από τους περαστικούς δεν έκανε τίποτα, απλώς τραβούσαν βίντεο το περιστατικό με τα κινητά τους.

«Κανείς άλλος δεν φαινόταν να κάνει τίποτα εκτός από το να τραβάει βίντεο, οπότε αντέδρασα όσο καλύτερα μπορούσα», ανέφερε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Τα πλάνα του περιστατικού, που συνέβη μέρα μεσημέρι σε έναν ήσυχο δρόμο στο Τσέλσι, στο δυτικό Λονδίνο, έχουν γίνει viral, .

Η Daisy είπε στη Daily Mail: «Ο Ρίτσαρντ ήταν που άκουσε πρώτος τις κραυγές, ήμουν στον επάνω όροφο και διάβαζα την εφημερίδα και τον άκουσα να βγαίνει έξω και να φωνάζει “σταμάτα, σταμάτα”. Κατέβηκα κάτω για να δω τι ήταν η φασαρία και όταν κοίταξα στον δρόμο είδα τη φτωχή γυναίκα στο πάτωμα, τον σύντροφό της και αυτούς τους δύο κακοποιούς να στέκονται από πάνω της. Έτσι, όρμησα ξανά μέσα και άρπαξα το μπαστούνι του παππού μου, πρέπει να είναι περίπου 80 ετών, αν όχι περισσότερο βγήκα έξω και τους κυνήγησα. Δεν τους χτύπησα με αυτό, αλλά σίγουρα είχε το σωστό αποτέλεσμα καθώς έτρεξαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν. Δεν νομίζω ότι περίμεναν να βρεθούν αντιμέτωποι με μια ηλικιωμένη γυναίκα με μπαστούνι», τόνισε.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected