Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Και επίσημα η…υποστολή σημαίας στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Το post του Τάσου Μωυσίδη επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν οι περισσότεροι…

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου δεν θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά από 42 συνεχόμενα χρόνια(!), γεγονός που καταδεικνύει (μεταξύ άλλων), την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού και όχι μόνο.

Η ομάδα με τις τρεις παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου και με πρωταθλήματα σε Β και Γ Ερασιτεχνική, δεν δήλωσε συμμετοχή σε κανένα από τα πρωταθλήματα της Ένωσης.

Αναλυτικά το post του προέδρου της ομάδας :

“Από το 1980 και μετά στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου ξεκινούσαμε την προετοιμασία. Με γεμάτες τις μπαταρίες με όνειρα. με ενθουσιασμό, με χαρά που πάλι βρεθήκαμε και θα περάσουμε τον χειμώνα με την διέξοδο που δίνει ο αθλητισμός! Πολύ σημαντική “δουλειά “ιδίως για τα μικρά χωριά που δεν έχουν και πολλά πράγματα να προσφέρουν στους νέους! Φέτος δυστυχώς η σημαία κατέβηκε από τον ιστό .Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί ο τρόπος να την δούμε να κυματίζει ξανά. Η ομάδα μας που αυτά τα 42 χρόνια έφτασε 3 φορές στον τελικό του κυπέλλου, την πρώτη δε φορά το μακρινό 1996!αγωνιζόμενη στην β’ κατηγορία με παιδιά που σχεδόν όλα ήταν από το χωριό! Κατά την γνώμη 4 είναι οι αιτίες πρώτη και σημαντικότερη η υπογεννητικότητα που μαστίζει βέβαια όλη τη χώρα, δεύτερη ότι πλέον δεν υπάρχουν άνθρωποι να ασχοληθούν γιατί χρειάζεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο, τρίτο το οικονομικό και τέταρτο η απίστευτη γραφειοκρατία που έχει προστεθεί αντί ουσιαστικής βοήθειας! Δυστυχώς βλέπω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κυρίως στα μικρά χωριά αργοπεθαίνει και δεν βλέπω να το έχουν καταλάβει αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected