Κύπελλο Ελλάδος

Ήταν να μη βρεθεί πίσω στο σκορ ο ΦΑΣ Νάουσα, 4-1 τον Άρη Πετεινού (photos)

Χάρη σε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΦΑΣ Νάουσα επικράτησε με 4-1 του Κυπελλούχου Ξάνθης, Άρη Πετεινού και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Ημαθίας, που αγωνίστηκε στον θεσμό με το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου (κυπελλούχος πέρσι στην Ημαθία) βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, χάρη στο αυτογκόλ του Παπαδόπουλου, όμως δεν πτοήθηκε καθόλου, παρά το γεγονός πως έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσούκη.

Ο Τασιώνας, που επέστρεψε στον ΦΑΣ μετά τη θητεία του στα Γιαννιτσά, ισοφάρισε στο 58ο λεπτό και στο 74′ ήταν η σειρά του δραστήριου Ντόγου να χριστεί σκόρερ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Ο Πιπιλιάρης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα κυανόλευκα (78′) και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τασιώνας στο 86ο λεπτό.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Βοτάρης) : Μούτσα, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης, Πίτος (53′ Τασιώνας), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Πιπιλιάρης, Ξανθόπουλος, Κρίσταν (79′ Γατουρτζίδης), Μπιγκάνος, Ντόγος (87′ Κωστογλίδης)

Άρης Πετεινού (Τάσος Νεοφυτίδης) : Αθανασίου, Ρέβης, Σιδηράς (88′ Αμανατιάδης), Σαμαράς, Κουρού Αρντά (84′ Κουτσομιχάλης), Σαρηγιαννίδης, Μίλκογλου, Παυλίδης, Αβερόπουλος, Τυριάκης (72′ Δασκαλάκης), Τουρατζίδης.

δείτε φωτογραφίες στο naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected