Κατηγορίες
Super League 2

Ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ Β σε φιλικό με τη Βέροια

Το πρώτο του προπονητικό φιλικό στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής έδωσε ο ΠΑΟΚ Β το απόγευμα της Πέμπτης (01.09), υποδεχόμενος την Βέροια, την οποία κέρδισε 5-1.

Δυνατό τεστ προετοιμασίας με το τεχνικό team να έχει στη διάθεσή του την πλειονότητα του ρόστερ του, συν τους Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μπαλωμένο και Κούτσια. Ο Ρικάρντο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Η Βέροια ισοφάρισε, ωστόσο ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να πάρει κεφάλι στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Ζίλο.

Ωραίο παιχνίδι, δυναμικό και με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες στο δεύτερο ημίχρονο. Πλουραλιστικός και αποδοτικός ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γκορντεζιάνι και τέταρτο με τον Πανίδη και πέμπτο με τον Γκορντεζιάνι ξανά.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία) : Μπαλωμένος, Ζήλος, Μοριχέλι, Κιτσάκης, Μανωλιούδης, Δαρέλας, Μελετίδης, Γκουαγκλιάτα, Αντρέ Ρικάρντο, Μπράντοβιτς, Κούτσιας. Αγωνίστηκαν και οι Φασίδης, Ρουμιάτσεφ, Χατζηστραβός, Κώττας, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Κουλούρης, Σπυρίδης, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι, Τσίκος, Τασιούρας.

ΝΠΣ Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης) : Παπαδόπουλος (58’ Βενετικίδης), Ντουμάνης (90’ Τασιόπουλος), Περδίκης (70’ Μουχάλης), Μαραγκός (81’ Παπατζίκος), Στίκας (81’ Σταμπολίδης), Μπλέτας, Μασούρας (46’ Δεμηρτζόγλου), Ορφανίδης (56’ Γιαγτζίδης), Μπουόλι (81’ Τσέας), Ιωάννου (46’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας (58’ Μπελεβώνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected