Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αδύνατον να αρνηθεί τέτοια πρόταση για Μασούρα ο Ολυμπιακός!

Με τις βαλίτσες στο χέρι προς Τραπεζούντα φαίνεται να είναι ο Γιώργος Μασούρας. Τις τελευταίες μέρες μπαράζ δημοσιευμάτων στην Τουρκία παρουσιάζουν τη μεταγραφή σχεδόν κλεισμένη. Βέβαια από τον Ολυμπιακό κρατούν ακόμα χαμηλούς τους τόνους για το θέμα αυτό.

Όπως αναφέρει το betcosmos.gr, ανάμεσα στα πληροφορίες που βγαίνουν σε Ελλάδα και Τουρκία παρατηρείται μια απόσταση ανάμεσα στα χρήματα που δίνει η Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα. Οι Τούρκοι μιλούν για 3,5 εκατ. ευρώ ενώ στην Ελλάδα για περίπου 4,5 εκατ. ευρώ. Το ίδιο είχε συμβεί και στη μεταγραφή Μπάρντι. Ενώ οι Ισπανοί έκαναν λόγο για χρήματα κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, οι Τούρκοι έδωσαν τελικά κοντά στα τρία. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι τα περισσότερα χρήματα που έχουν δώσει φέτος σε ομάδα είναι τα 4 εκατ. ευρώ για τον Αιγύπτιο Τρεζεγκέ. Επίσης το ταβάνι τους για μεταγραφή τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι τα 5.250.000 ευρώ.

Πάντως εάν στον Ολυμπιακό έλπιζαν να διεκδικήσουν επιπλέον χρήματα από τους Τούρκους δεν έχουν και πολλές ελπίδες. Μπορεί η Τραμπζονσπόρ να εισέπραξε 6 εκατ. ευρώ από την Κοπεγχάγη για την πώληση του Κορνέλιους αλλά έχει ξοδέψει ήδη τα πέντε. Τα 3.000.000 ευρώ τα έδωσε για τον αντικαταστάτη Μάξι Γκόμες και τα δύο για τον 31χρονο Μποζόκ, μεταγραφή από τη Λοριάν.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Μασούρα εάν τελικά μετακομίσει στην Τουρκία θα δει τις αποδοχές του να διπλασιάζονται σύμφωνα με πληροφορίες. Δεν θα φτάνουν εκείνες του Μπακασέτα που πλησιάζουν το εκατομμύριο αλλά θα παίρνει περισσότερα από τον έτερο Έλληνα Σιώπη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected